lauantai 15. lokakuuta 2011

OLEN ELOSSA.

TERWE VAAN!


Käyny vähän rähmäsesti kun en oo muistanu ilmottaa itestäni sitte mitään. Mut siis elossa oon kyllä tosiaankin. On ollu niin vinkeetä elämänmenoo, Miisan synttäritki meni enkä tullu tänne hehkuttaa niitä. OMG! No enivei, se on nyt kans taas vuoden vanhempi.

Aika tasapaksuu laiffii kuitenki on ollu, ei oo tapahtunu mitään mullistavia juttuja. Ehkä kuitenkin meijän familin kahtiajako näkyy nykyään paremmin, ku en vaan kestä mutsin lääppimistä. Oon alkanu kääntyy enemmän faijan puoleen, ku se ei oo samanlainen tyrkky. Saa mutsi pitää sen Miisansa vaikka, ei tarvii mua tulla lääppii. Se on ihan ok kakkosvaihtoehto jos on halipula, mut useimmiten aika rasittava muija. Kylhän mulla vähä paha mieli tulee ku mä torjun sen, mut en voi uhrautuu aina kaikkeen. Ja kun Miisa on aina valmis haliin ni siinähän on kaks toisilleen sopivaa tyyppii!

Niin mullahan oli se kissatulehdus jonka takia pissasin joka paikkaan. Mut se meni ohi! Olkkarin parketti ei vaan toipunu hommasta itekseen. Ois kyllä eräiden jo pikkuhiljaa syytä tehdä sille lattialle jotain, en millään jaksais haistella sitä pissanhajua. En tiiä eikö ihmiset sit haista sitä vai mitä, mut meikäläisen nenään ottaa aika pahasti.

Laatikkouutisia on jälleen tulossa ens viikolla, siitä oon varma. Mutsi ilmotti mulle että se on tilannu taas kaheksan kappaletta pehmoboltseja. Oon siis vähän heikkona niihin, tai oikestaan aika paljonki. Meillä on sellanen sanaton diili et aina välillä pitää tilata uusia pehmopalloja. Ku osa hukkuu ja osaa käytän kylppärissä vesidippailuun. Eli siis hölvään sitö boltsia vedessä ja sitte heittelen sitä. Tää herätti kummastusta aikoinaan mut nyt se on ihan fine. Ni kuitenki, tällä hetkellä mulla on vaan yks vesipallo ja sekin alkaa oleen vähän tuusannuuskana niin hieno homma et varastoja vähä kartotettiin.

Niin ja, juustonaksun söin eilen. Siinäpä ne.

6 kommenttia:

Mamma N kirjoitti...

Hyvä Onni, että sä olet elossa! Meidän Wilma meni katsomaan Ilonaa. Kertoi vissiin sulta terveisiä mennessänsä.

Onni kirjoitti...

Naukulan mamma: EIKÄ! :( Osanotot tännekin pienestä enkelistä <3

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Kiva ku päivitit, Onni. SAA päivittää useemminkin!

Niin, blogikamu Wilma lähti aika yllättäen, ollaan kaikki oltu siitä suruissaan ja ihmeissään. Mut Wilma oli nukahtanut omalle matolle, joten se oli kumminkin .. silleen paljo parempi kuin moni muu lähtö.

ella kirjoitti...

Ohoh, juustonaksun! Viimeaikasten tapahtumien valossa hyvä kuulla susta, et oot hengissä etkä kissatulehtunu ikiajoiks. Onnee ilosista laatikkouutisista. meille ei vieläkään tuo kukaan lootia.

Terkuin Unde

Anonymfi kirjoitti...

Hauskaa että ehdit vesipalloharrastukseltasi bloggaamaankin. Jos seuraavalla kerralla sitten tarjoaisit kuvejakin?

Sirpa kirjoitti...

Hyvä, että kissatulehdus on ohi.

Juustonaksut on herkullisia! :)