torstai 11. elokuuta 2011

Aaaaaziwengaaaaa!!

Miiitämitämitä meille kuuluu?!?!

Först ov ool, tö poks. Saapu tossa kuun vaihteessa tosin jo. Ja pian sen jälkeen tuli uus laatikko?! Sisältö oli tosin sama, joten petyin jonku verran. Mutta näihin on lihaksikkaan kissan tyydyttävä.

Miisa (lausutaan Maiiiiiza) hommailee omiaan, noita kesyjä leikkejään. Niinku normikissat tekee; leikkii naruilla joilla saa leikkii ja silleen. Ei kauheesti sellasta kunnianhimoista hommaa mut, no. Se on nainen.

Tota työkalupakkinukkumistahan se on ruvennu harrastaan aika paljo. Itseasias tälläki hetkellä nukkuu sielä...

...se nukkuu aika paljo?! Jos pikkuveljiä ei ois viety pois, ni epäilisin et se on paksuna. Mut ei se nyt sit oo varmaan, sillä vaan on kesäväsymystä.

Tää oli yks kesän kohokohtia ku hoksasin et tuos ikkunallaki voi hengata. Toki se vaati muutaman kaksikymmentä harjotushyppyä että sai otteen tuosta hirsiseinästä, mutta lopulta se onnistu. Enkä tosiaan käsitä, että miks hitossa nuo yhet vaan keskittyi siihen että seinään tuli aika paljon tosi olemattomasti kynnenjälkiä. So what, meitsi pääsi perille!

Ja sit vielä päivän, tai oikestaan viikon kuumimpia puheenaiheita. Siis, hommahan on menny sillee et JOKU on pissannu olohuoneen lattialle. Tai ei oikestaan lattialle. Vaan sohvalle.
= ennenkuulumatonta huutoa ja hengellä uhkailua.

Kivat nyt! Nyt sitte mua kuskataan eläinlääkärille pian koska kuvittelevat että mun kusemisessa ois jotain vikaa. Luulis jo näillä meriitellä huomaavan että SE ONNISTUU VALLAN HYVIN. Seuraavaks kuulemma liipasimen alla on Miisa ja Miisan lisääntymiselimet.

Hankkisivat elämän niin ei tarttis meitä koko ajan härnätä!


6 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Onni, sulla on asenne kohdallaan - joka kissan on päästävä mahdollisimman ylös. :)

Toisaalta tuo Miisan nukkumisharrastuskin on ihan ok.

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Joo, nukkuminen on ok! Hienoo muuten että saatte laatikoita. Meil on ollut taas vähän heikompaa. Heti kun ehtii tottuu hyvään laatikkoon eikä tartte enää säätää sitä koko ajan, laatikko LÄHTEE. Ja uusi tulee sit EHKÄ joskus!

Muista taistella vetskulla, älä oo helppo! "Älä tee niinku me tehään vaan niinku me sanotaan" you know.

Mayo kirjoitti...

Työkalupakki on vain ja ainoastaan nukkumista varten! Usko pois, hyvää he ihmiset vaan tarkottaa, vaikka ei aina siltä tunnu : )

Mamma N kirjoitti...

Laatikoita kaksin kappalein, ja Miisalle oma nukkumapakki. Ei hullumpaa! Toivottavasti teilläkin on kiltti eläinlääkäri ja kaikki on kunnossa.

ella kirjoitti...

No voi jestas mikä meininki?!? En ainakaan ite yhtään hyväksyis, jos tommosista ruettais eläinlääkärille kuskaamaan ylimääräsesti? Sisäpaisti toihan on siitä vaan todisteena, et pissaus luonnistuu ja nestettä tuottuu niinkun kuuluuki... Eri asia sit jos ei mitään tuu, koska sillonhan ihmisiltä loppuu tekeminen, kun ei tarvii laatikkookaan ikinä siivota.

Terkuin Undeli Tudeli

Onni kirjoitti...

Sirpa ja Kollo: Niin sitä voi mennä vaikka maailman ääriin jos vaan pääsee mahollisimman lähelle tutkimaan lintuolentoja!

Mude ja Hatsi: Joo, been there done that. Tiiän tunteen ku saat laatikon, jonka kans synkkaa. Sit se viedään pois. Ihanku matto vedettäis jalkojen alta. Pitää rakentaa uudelleen taas oma elämä.
Ja kiitti neuvoista, ei ollu tohtorilla muuten kovin helppoo!

Mayo: Niin käytetäänköhän niitä pakkeja johki muuhunkin? Mutsi kyllä onneks lupas Miisalle ton pakin, laitto sinne tyynyt ja kaikki. Itsehän en sinne mahdu kun lihakset on niin laajat.

Naukulan Mamma: No en menis sanoon!

Unde: Voit lukee breaking newsit uusimmasta postauksesta. Sä oot niinku asian ytimessä!