lauantai 19. toukokuuta 2012

Zibiduweináuu

Undetsuikkelidelidiudiu eli Undeli Tudeli paremmalta nimeltään Unna Tuutikki Penninraha viskas meikäläistä haasteella.

Here it comes, babes. And dudes.

Mikä on suhteesi ulkoiluun?

Välimme ovat melko viileät. Sanoisin jopa todella viileät, ulkoilmalla ei oo mulle mitään annettavaa eikä mulla sille. Pyrin kuitenkin pitämään yllä kovanaamaisen illuusion että haluan karata joka kerta kun ovi avataan. Joskus käy niin hullusti että joudun pakon sanelemana "lähteä karkuun". Ne on kovia hetkiä ja retkiä. Viimeksi pakenin meijän piharakennukseen yhden pömpelin taa piiloon, mutta piruvie mut löydettiin sieltä. Elättelin jo toiveita että väki luulee meikäläisen olevan naisissa jossain tuolla 10 kilometrin päässä :(

Mikä saa sinut pörhistymään niskavilloista hännän päähän?

Kyllä se on ehdottomasti vieraat koiraolennot jotka tulee yllättäen meille. Ja sitten joinain hetkinä Luna Läpsykorvan paniikkikohtaukset, jotka saa aikaan olemattomat äänet ulko-ovella. Mutta muutenhan mä en kyllä hätkähdä oikestaan mistään, otan vaan vastaan chillisti kaiken mitä tulee.

Viimeisin tihutyösi ja saatiinko sen jälkiä koskaan korjattua?

Hmm mikähän olis hyvä... Siis niitähän on tosi paljon. Sellanen mistä veikkaan että on kyllä aavistuksia niin on kyllä tuo kellarikäytävän uusien tapettien oortnaaminen eli uudelleen pinnoittaminen. Veikkaan että mutsilla on aiheesta pientä käsitystä. Mutta ollaan onneks samassa veneessä, koska se ei tohi kertoo faijalle. Eli ollaan vaa ihan hyss hyss. (Faija jos luet tätä blogia niin SE EN OLLUT MINÄ VAAN MIISA. JA SE OLI VAHINKO)

Harrastus, jota ihmisesi eivät täysin ymmärrä?

No oon huomannut että väki ei ymmärrä sitä, että se on oikeasti hauskaa viedä tonne kylpyhuoneen lattiakaivon äärelle sellasia pehmeitä softispalloja. Ne vaan aina nauraa mulle kun mä vien niitä sinne kun ne kuivuu ja haen sitten pois kun joku on käyny pesulla ja kastellu palleroiset sopivasti. Ne ei vaan ymmärrä kuinka kivaa niitä painavia palloja on kannella ympäri kämppää.

Pidätkö valokuvattavana olemisesta?

Kyllä, runsaasti.

Mitä tekisit, jos kohtaisit vieraan kissan?

No siis mähän oon nähnykki. Meijän piha on jonkun harmaan kissan reviiriä ja se on aina iltasin meidän pihalla. Joskus se käy meidän portailla. Yks ilta mutsi avas meidän tuuletusluukun oven, niin et se kissa huomas. Olin ite pallohommissa kylppärissä, mutsi huusi mut paikalle ja löysin Miisan nuuskimasta sitä muukalaista. Masennuin. Niin mä reagoin vieraisiin miehiin. Eiku kissoihin. Miehiin. Kissoihin.

Mikä on rasittavinta mitä ihmisesi tekevät?

No niitähän nyt riittää mutta top-listan kärjessä on ainakin pahvilaatikoiden ennenaikainen poisvieminen. Joskus käy nimittäin niin, että kun tulee paketti niin pahvilaatikko laitetaan samantien pois. Mun mielestä on vähintäänkin kohtuullista pitää sitä yön yli lattialla ja tarkkailla tilannetta että mihin Miisan ja mun suhde pahvilaatikkoa kohtaan kehittyy.

Sit se on ärsyttävää jos pehmopalloja ei oo kasteltu tarpeeks kylppärissä.

Ja se jos mut viedään väkisin pihalle.

Ja se kun en pääse ikinä parvekkeelle. Ja jos pääsenkin niin mun ei anneta hypätä sieltä alas.

Mitä mieltä olet viiksekkäistä tytöistä?

Ne on mulle ihan fine. Kissoillahan yleensä onki viiksiä.

Mitä piirteitä arvostat ihmisessä?

Rikkautta, lepsua luonnetta, innokasta siivousta vessalaatikoiden suhteen, päikkäritaipumusta ja äänettömyyttä.

Miten parhaiten saat tahtosi läpi?

Nostamalla nokan pystyyn ja lipumalla Titanicin lailla ohi esteiden. (poislukien se uppoamisjuttu)

Mikä on suosikkiötökkäsi?

Mutsi.

Edit. Lisäys kohtaan "Mikä on rasittavinta mitä ihmisesi tekevät?"

Se kun puetaan itseään arvostavien kissojen päälle hassuja vaatteita ja kuvitellaan että se on hassua. JUST FOOR JOOR INFORMATION! Ei ole hauskaa. Not funny. Inte fan.

4 kommenttia:

ella kirjoitti...

Yksiselitteisesti loistokasta! Jeah! Tohon viimesimpään ärsytykseen viel: eiks sun ihmiset ees tajuu, et vaakarannut pömäköittää? Ei tod sovi noin raamikkaalle kollille! Huh huh!

Terkuin Unna Tuutikki

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Moi kamut! Me vastattiin samaan, mutta unohettiin noi pahvilaatikot kokonaan. Voi ei. No kai unohettiin, kun ei oo taas pariin viikkoon ollu mitään semmosta! Hei ihminen hei, hommiin!

Mamma N kirjoitti...

Että mitä ?! Pehmopallojen uittaminen kylppärissä? Sepä onkin loistokas harrastus ja aivan uutta tietoa! :)

Anonyymi kirjoitti...

Huivi kaulaan. Tärkeintä että kurkku pysyy lämpimänä.
Linkki