torstai 1. toukokuuta 2014

Moi fakin läskit!!

Terve homppeloiset, mulla on ollu vähä muuta elämää täs oota ny sanotaanko pari vuotta. Eli siis tullu tässä aika useita Zooplussan pahvilaatikoita jossa tarttenu istuu, sit tota noin kaikkee muuta samaan sarjaan kuuluvaa hommaa. Mutsi ottaa aika usein kännykällä meitsistä kuvia, sen ois syytä tsekkaa saisko sen kitisevään pinkkiin vehkeeseen jonku systeemin et ne sais kätsästi siirrettyy tänne! Siellä on muutamia laadukkaita otoksia.

Elämä siis rullaa melkosen tasasesti eikä mitään ihmeellistä oo tapahtunu. Persoona mulla muuttu tossa kolmisen kuukautta sit. Aloin kans tamppaa niinku Miisa tekee ja oon vähä ottanu siltä oppia. En tiiä miks, napsahti vaan päässä. Ulkopuolisille tottakai esitän roolii mut näille kahelle läskille oon alkanu sortuu. Saispa jotain psyykelääkkeitä et palais se "jalkapohjiin kynsillä kiinni sikakovaa NYT kun se nukkuu!!!"-asenne. Mut näillä mennään mitä on annettu.

Pihalle oon pari kertaa karannu mut kyl mä tiiän että mut saadaan kii nii yleensä oon jääny tohon portaille sellaseen "uuu mighty meeeeee"-asentoon silmät pyöreenä odottamaan että joku nappaa mut kii. Etten ny oo sit periaattees päässy ees sinne puun alle mut ei mua ees kiinnostaiskaan. Valjaissa kuulemma päästään pihalle jos halutaan mutta ei mua almut kiinnosta. Ja siellähän on todella kylmä oon kuullut.

Meidän kotia valvon lähinnnä tuuletusluukkujen välityksellä. Tarkkailen ympäristöä ja mahdollisia vihollisia erityisesti keittiön tuuletusluukusta. Se tuuletusluukku on Miisan ja mun parisuhteen sellanen kompastuskivi, joudun usein turvautuun parisuhdeväkivaltaan että se lähtee vetään siitä luukulta jos mulla alkaa työvuoro ja se edelleen roikkuu siinä. Mut kyl mä meen sanoon sille sit myöhemmin aina että hani aim sori.

Mut tämmöstä settii, käsken ton läskin lataa niitä kuvia tänne!

Ainii. Mutsi kerto että tänne muuttaa pian joku ihmeellinen karvanen pelle, joka ilmeisesti on vähä niinku toi musta läpsykorva mutta erikoppanen ja siitä ilmeisesti tulee isona samanlainen ku siitä yhestä vanhuksesta jonka silmää vahingos raapasin joskus. No mut saa nähä kauanko jaksan sitä katella. Jotain porttejaki tänne on yritetty laittaa, emmä tiiä miks. Ei paljo kiinnosta portit.

2 kommenttia:

Taru kirjoitti...

Mulla ei olo parisuhdetta, mutta tota mun systerii Ellii mä huudatan päivättäin kun se ei tajuu miten pitää leikkii ja sitten mulla polttaa hermo kiinni. Naiset. Just vaiketa.

t. Nilsson

ella kirjoitti...

OI! JES! Te <3 Mieskissoista uljaimmanvärisimmän paluu! Lisempää tavaraa! On ollu ikävä. Hauskaa vappua ja useampaa joulua ja kaikkee saman tien!

Terkuin Unna Tuutikki