lauantai 26. helmikuuta 2011

Tadadadaa taas mä

Mulle tuli niin huono omis eli omatunto, että päätin mun tunnustelun kunniaks antaa teille hienoja kuvia musta ja Miisasta. Kauheesti niit ei ollu kerääntyny, mutta kuitenki.

Tarkkasilmäiset voi löytää kuvasta meijän olkkariin laitetun viljapellon lattialla. Miisa tykkää että sen päälle voi hyvinki pisauttaa pisuleerokset. Se tietää kylläki huutoa. Ja sitä on jo tullu. (=ei hyvä, ei jaksa kuunnella)

Mun varastoseikkailu. Löydättekö mua?

No sit. Mutsi äsken haki kameran ja otti meistä kuvat. Otettiin just äsken aika rennosti.


Viljapeltokuvii.

Erehdyttii melkee metsästää salamavaloo. Hoh, onneks sentää tajusin et daa...

Teen täs just jotain loitsuu. Tarvii keskittyy.


Loppuun vielä kissojen horoskoopit, höhö!

OINAS-kissa
Oinaan tähtimerkissä syntynyt kissa on oikea tulisielu. Tämä omapäisyyttä ja itsevarmuutta huokuva otus pistää tossuusi pientä vipinää. Nukkumisesta se ei paljon piittaa, joten se katsoo oikeudekseen häiritä muidenkin rauhaa. Sen ympärillä pitää olla vilskettä, ja vaihtelua se suorastaan rakastaa herkkuruoista puhumattakaan. Se ei turhia sairastele eikä muutenkaan pienistä nurise. Se on kunnon kaveri, kun sen oikut hyväksyy. Oinaskissojen mielestä maallakin voi olla mukavaa.

HÄRKÄ-kissa (meitsi, ei kyl pidä paikkaansa!)
Härkäkissan omistajana tiedät jo kertomattakin, että kissasi on ylenpalttisesti hellyyttä janoava pakkaus, jolta saat paljon rakkautta. Useimmiten kissasi on kaiken lisäksi aikamoinen herkkusuu. Älä silti sorru hemmottelemaan sitä herkkupaloilla tuon tuostakin, vaan pidä huolta sen linjoista. Olet varmaan jo huomannut, että se on erityisen tarkka puhtaudestaan. Ruokakupin ja hiekkalaatikon on oltava aina tiptop-kunnossa.

KAKSOS-kissa
Nimikin jo sen sanoo, ettei kaksosten merkeissä syntynyt kissa oikein viihdy itseksensä. Se on tyytyväinen kun saa olla koko perheen huomion keskipisteenä ja leikkiä sydämensä kyllyydestä. Kaikki uusi on siitä kiehtovaa. Voit aivan huoletta laittaa sen reviirin uuteen uskoon siirtelemällä huonekaluja paikasta toiseen: tällaista vaihtelua kissaherrasi tai -rouvasi arvostaa suuresti. Kaikki uusi tuo piristystä sen elämään.

RAPU-kissa
Rapukissan omistajalle tämä hyväilynkipeä pikku olento tuottaa varmasti monet kerrat suurta iloa. Kaikista kissoista juuri rapukissa viihtyy parhaiten kotinurkissa. Se on onnessaan päästessään perheen ainoaksi lemmikiksi. Tämän samettitassun elämän kiintopiste olet sinä, sen kestosuosikki, ja saat luvan tottua kissasi suorastaan ylenpalttisiin hellyydenosoituksiin. Ja kyllä sillä näyttelijänlahjoja aina sen verran piisaa, että se saa sinut välillä myhäilemään huvittuneesti itselleen.

LEIJONA-kissa
Leijonakissa ei anna itseään määräillä, vaan pikemminkin sinun on hyviteltävä sitä ja suostuttava tanssimaan sen pillin mukaan. Se inhoaa talutusremmejä eikä voi sietää tönimistä sinne sun tänne. No kukapa sellaista kestäisi ! Tosin sinuun se suhtautuu kaikesta huolimatta väheksyvästi, vaikka kuinka osoittaisit sille ihailuasi ja hyväksyisit sen ylhäisen aseman. Kyllä se kuitenkin pohjimmiltaan sinua kunnioittaa varsinkin jos heittelet sille herkkupaloja. Tämä leijonan-merkeissä syntynyt kehräävä peto tyytyy vain parhaisiin paloihin. Luksusta sen olla pitää ruokakupissakin !

NEITSYT-kissa Mitsu :)(:
Neitsytkissa on oikea valinta, jos olet itse syntynyt neitsyen merkeissä. Se on arka ja syrjäänvetäytyvä. Epäjärjestystä se inhoaa. Neitsytkissa on erittäin viisas, ja sillä on loogista päättelykykyä. Se keksii kyllä keinot päästä käsiksi herkkuihin, jotka eivät suinkaan olleet sille tarkoitettuja. Tämän kissan voi huoletta jättää yksin kotiin milloin vain. Ei se sinulle siitä kaunaa kanna, koska se kyllä keksii itselleen mielekästä tekemistä.

SKORPIONI-kissa
Jos kissasi on skorpioni, elämäsi ei sen kanssa ole yhtä ruusuilla tanssimista. Tämä kissa vaikuttaa välinpitämättömältä ja kopealta, mikä sinua tietysti harmittaa, mutta tosiasiassa se on todella pikkusieluinen ja herkästi loukkaantuva. Jos hyväksyt sen elämänohjeen Kaikki tai ei mitään, se osoittaa sinulle usein kiintymystään - ainakin silloin kun se sille itselle sattuu parhaiten sopimaan.

JOUSIMIES-kissa
Jousimieskissa on oikea kyläluuta, joka viihtyy paremmin naapurissa kuin kotona neljän seinän sisällä. Ei silti mitään syytä mustasukkaisuuteen: tämä kissa palaa aina uskollisesti luoksesi. Tämä levoton kulkuri tietää näet tarkalleen, että oma koti on sittenkin paras paikka maailmassa. Jos asut kaupungissa, sinun on tehtävä lemmikillesi rajat selviksi ja huolehdittava, ettei vapautta rakastava mirrisi pääse puikkimaan pakoon edes parvekkeen tai ikkunan kautta. Äärettömän leikkisä jousimieskissa rakastaa lapsia ja lapset sitä.

KAURIS-kissa
Kauriskissa yllättää omistajansa kerta toisensa jälkeen ovelilla tempuillaan, piintyneillä tavoillaan ja viehtymyksellään hyvään järjestykseen. Joskus näyttää, että tämä olohuoneen pikku tiikeri pystyy vain juuri ja juuri sietämään sinua kotipesässään. Onhan tämän kissimirrin toimia tietysti hauska seurata (useimmiten) ja varsinkin silloin, kun Madame Kissa tai Monsieur Katti astelee majesteettisen ylväin askelin tarkastamaan oman reviirinsä rajoja. Tämä kissa ei sulata muutoksia asumisoloissaan.

VESIMIES-kissa
Vesimieskissan kanssa sinulla on usein hätä kädessä. Se livahtaa aivan liian kernaasti omille teilleen. Kyltymätön tiedonhalu ajaa sen toistuvasti vieraille reviireille. Se keksii kyllä taatusti keinot livahtaa kiinnostaviin paikkoihin, kun silmä välttää. Todennäköisesti kurkistat varmuuden vuoksi joka kerta pesukoneen sisälle, ennen kuin laitat pyykit koneeseen, sillä tuo vekkuli olento saattaa paraikaa vetää nokkaunia siellä.

KALAT-kissa
Kalatkissa on salaperäinen. On kiehtovaa seurata, miten tämä samettiturkki reagoi mielialoihisi. Kuinka paljon myötätuntoa siltä riittääkään, että se saa sinut hyvälle tuulelle ! Kun se itse vetäytyy kuoreensa, se tahtoo sanoa: Sinä et ole minulle tarpeeksi kiltti ! Sitten on sinun vuorosi sovitella. Olet varmasti jo huomannut, että tämä kissa arvostaa kodin lämpöä eikä sen mielestä ulkona ole mikään mukava olla.

VAAKA-kissa
Vaakakissa on ystävällinen, ja sitä on helppo lähestyä. Se nauttii elämästään rakastavan perheen parissa. Olet varmaan pannut jo aikoja sitten merkille, kuinka tämä kissa oikein säteilee tyytyväisyyttään ja hurmaa kaikki viehkeydellään. Kuinka uskomattoman helposti se kietookaan sinut pikku tassunsa ympärille yhä uudelleen ja uudelleen. Voit olla varma, että se palvoo sinua, sillä se seuraa kantapäilläsi kuin varjo.

5 kommenttia:

Mayo kirjoitti...

Mahtavia viljapeltokuvia : )
Kiitos horoskoopeista. Täytyy ruveta tutkimaan.

Sirpa ja Kollo kirjoitti...

Kollo lienee OINAS-kissa - öisin ei nukuta ja ruoka maistuu kissalle hyvin. :D

Hieno horoskooppi!

Naukulan Mamma kirjoitti...

Hienot kuvat teistä! Me ei oikein voida uskoo noihin horoskooppeihin, kun ei tiedetä syntymäaikoja (paitsi mutsin tietty) :)

ella kirjoitti...

Tsihihih! Oon rapukissa, mut toisaalta mulla on myös rapukansalainen, josta kaikkein enimmäkseen tykkään. Aika harvoista muista sitten tykkäänkään yhtään. Pitää paikkansa, etten tosiaankaan ikinä tahtois lähtee kotoo pois. En ainakaan kuljetuskopassa, enkä junalla, linja-autolla enkä autolla. Hyi.

Leuhka viljapelto!

Terkuin Undeli Tudeli

Onni kirjoitti...

Mayo: Kiitsa! Joo kantsii tunnustella hortsikopskeja. Niistä löytyy totuudenjyvänen.

Sirpa ja Kollo: Ni taitaa kaikki kissat pohjimmiltaa olla oinahia!

Naukulan Mutsi: Paska homma. Teijän täytyy vaan tsiigata mikä passaa parhaiten.

Unska: Munki mutsi on rapu! Sekään ei haluu lähtee ikinä kotoo. Enkä mäkään oikestaan. Paitsi jos pääsen kuljetuskopassa.