maanantai 14. maaliskuuta 2011

Dr. Onnin verkkoluennot, osa 1.

(Off-topic)Jännittääks teitä meitsin ylläri? NO VARMASTI JÄNNITTÄÄ. Voin kertoo, et se on arpajaisasiaa! Vai kerroinko mä sen jo aiemmin... no, jos en kertonu ni nyt kerroin ekaa kertaa. Jos kerroin aiemmin, ni ny kerroin toisen kerran.


Hei ja tervetuloa teille kaikille Dr. Onnin verkkoluennolle. Tänään me käsitellään helmipallojen psykofyysissosiaalista kokonaisuutta, halutun tuloksen saavuttamista ja siihen vaikuttavia tekijöitä. Toisena käsittelyn aiheena meillä on tänään rakentavan ravintoketjun muodostaminen, sen ylläpitäminen ja mahdollisten häiriötekijöiden poistaminen. Esimerkkihahmoina toimin minä, Dr. Onni Von Gradenborough-Zevilomirous-Frediselameris sekä vaimoni Miizalious Gradenborough-Zevilomirous-Frediselameris.

Muden ja Haden helmipallokriisin innoittamana ajattelin kertoo miten villit helmet taivutetaan omaan tahtoon. Tämä on osa 345 kirjasta Viidakkomiehen(mun) seikkailut. (et voi ostaa sitä kirjaa lähimmästä kirjakaupasta, etkä intternetistä mihinkään hintaan.)
Tarvii metsämiehen viettejä, voimia ja mielikuvitusta et pääsee haluttuun lopputulokseen. Tässä tiivistelmä teille.

Tärkein seikka on tutkailu, eli observointi.
Observoi sun ympäristöä. Tarkkaile tilannetta.
Kohde voi löytyy yllättävästä paikasta. Kun oot löytäny sen, ÄLÄ IRROTA KATSETTA.


Sit, kun oot hetken tuijottanu, ni tee tuttavuutta.
Oo sillee "moi pirjo pärl, heikki helmi, beatrice bead, mitä kuuluu?"

Sit vaan oot siinä. Pikkuhiljaa voit hivutttautuu lähemmäs että saat sen penteleen palleron suuonteloon.

Ja sit! Nopeesti mutta varmasti nappaat kiinni, käytä tarpeen tullen väkivaltaa ja kynsiä. Olet nyt voittanut kamppailun.

Sitten siirrymme käsittelemään toista tämänpäiväistä aihetta. Voitte tehdä muistiinpanoja asiasta aivosoluihinne tai mihin nyt ikinä tykkäättekin.
Tässä se tulee:

1. Esitä unista ja vasta-herännyttä. Tee mielellään muutamii venytysliikkeitä hämätäkses ja vallottaakses suurimman verkkokalvopinta-alan ruoka-automaatin silmämunakkaista. Pyri aktiivisesti keskeyttämään omalla elekielellä kaikki ylimääränen toiminta.

(Seuraava teksti on ainoastaan kehittyneille taitajille. ÄLÄ TEE JOS ET OLE VARMA MITÄ TEET)

Yllättävästi otakin pikainen katsekontakti toimintansa keskeyttäneeseen ruoka-automaattiin, ja poistu paikalta. Voit mennä esimerkiks nurkan taakse tarkkailemaan tilannetta, tai ERITTÄIN harvoissa tilanteissa voit myös mennä piiloon. Tämä VOI olla tehokaskin keino, mutta käytä tätä harkiten.


2. Jos ei onnaa, vaihda asentoo. Voit esittää näyttäväs hassulta, vakavissa tapauksissa myös vihaselta. Äärimmäiset tunteenilmaisut on tässä vaiheessa sallittua. Vältä tässä vaiheessa katsekontaktia ja säälittävä ilmestys-syndroomaa. ÄLÄ ESITÄ KIINNOSTUNUTTA, vaan vaikeasti tavoiteltavaa. Voit myös vältellä silittämistä jos pystyt.
On olemassa tutkimuksia, jotka viittaavat maukumisen hyödyllisyyteen tässä yhteydessä. Varsinaisia myönteisiä koetuloksia tästä asiasta ei ole saatu, joten suosittelen maukumisen käyttöä JOS olet maukumiseen taipuva. Muussa tapauksessa en suosittele sen liittämistä tähän yhteyteen. Toisaalta, se voi olla yllättävän tehokaskin, jopa hätkähdyttävä keino. Suosin tässäki yhteydessä omaa harkintaa.


3. Jos tilanne on edenny jo kolmosasteelle, ala siirtyä säälittävä syndrooma-akselille. Erittäin tehokkaita kohteen psyykeeseen vaikuttavia ilmestyksiä on mm. "säälittävän näköinen kissa", "nälkiintynyt kissa" ja "yksinäinen kissa". Vältä käyttämästä näitä kaikkia samassa yhteydessä, paneudu yhteen aihe-alueeseen täydellä tarmolla ja tarkkaile sen tehoa.
Muista aina, että kolmosaste on viimeinen, ja siitä pidemmälle ei tulisi yhdenkään kissaolennon mennä.
Äärimmäisinä virheinä mainittakoon syliin tunkeminen, päällä puskeminen ja pään kallelleen asettaminen. EI ei ei.


Tässä teille Minä opin-maanantain verkkoluento. Toivottavasti saitte mahdollisimman paljon irti tästä informaatiotulvasta. Jos jotain jäi epäselväksi, voitte lähestyä minua kommenttiboksin kautta. En välttämättä jaksa vastata, mutta kysymyksiä voi aina esittää. Seuraava verkkoluento on tekeillä, eli seuraavaan kertaan!
Jos teillä on erityisesti mielen päällä jokin elämässänne vallitseva epäkohta, johon haluaisitte opastusta, voin mahdollisesti tehdä siitä verkkoluennon. Ehdotukset voi laittaa sinne samaan kommenttiboksiin.

Kuulemiin,

Dr. Onni Von Gradenborough-Zevilomirous-Frediselameris

5 kommenttia:

ella kirjoitti...

Erinomainen verkkoluento! Heti on viisaampi olo.

Mut hei: kun toi sun pyytämä villihelmi on ketjussa, niin eiks se sillon oo jo esipyydetty villihelmi tai kesytysasteesta riippuen jopa kesyhelmi? Oon lukenu tutkimuksia, että vapaitaki villihelmiä ois ja joskus ne pyöriskelis irtaallaan ketjusta karattuaan!

Terkuin maisteri Penninraha

Murtsu ja Hartsu kirjoitti...

Dr. Frankenonnistein! Kiitämme ihan sojona tästä hienosta luennosta. Silmamunakkaasta tuli oikeastaan mieleen yks resetti... Kokeilkaa kotona, tajuutte varmaan mistä on kyse, VINK VINK!

Onni kirjoitti...

maisteri Penninraha:
Totta tuokin, villihelmiä ON olemassa. Ne tulee postilaatikossa kirjekuoressa, josta mutsi ne kuskaa Ulkorakennukseen. Olen laittanut hakemuksen villihelmi-kontaktista eteenpäin. Kuvamateriaalia voi tulla, tai sitten ei. Riippuu monesta tekijästä.

kandidaatit Muru ja Haru:
Tekstinne on hyvin sekavaa! Silmamunakkaasta? resetti? En tajua, olen tänään niin korkeasti koulutettu!

Naukulan Mamma kirjoitti...

Oi Onni! Opettajien opettaja. Gurujen guru. On meillä onni seurata näin tasokasta luentoa. Kiitos ja kumarrus!

Muppe ja Happe kirjoitti...

Ei se mitn, me palvotaan sua silti :->