keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

I'm alive!

Eli siis suomen kielellä OLEN ELOSHA!

Mua ei taas päästetä ikinä päivittämään blogia. Aina tässä päivystää joku naama estämässä mun työtäni. Mikään ei oo niin tärkeetä ku meitsin blogi ja niin se on.

Meillä on ollu melko sellasta niinku tasapainoista eloo täs nyt. Mitään järkkyjä tapahtumia ei oo ollu. Paitsi että Miisalla oli taas se ihme maukumisvillitys, mut se meni kyl ohi itestään ilman sen kummempia toimenpiteitä...
Raimoruohooki ollaan saatu itellemme. Mutsi laitto jo monta viikkoo sit meille raikkuu kasvaan, vissiin siks ku Mitsu aina kröhii välillä. Haluu kai että se oksentelee pitkin kämppää, ihme muija. Oon mäki käyny sitä hieman maistelee mut ei oo mun juttu. Ohan sitä hauska nakata lattialle sitä raikkukippoo mut siinä ne ilot sitte oikestaan onki.

No mitäs sit. AINIIN! Eläinrääkkäystapaus on ollut täällä taas. Ollaan kärsitty viikokausia tyhjentämättömästä kakkakiposta. Siis VIIKKOKAUSIIN?! Pyöristäen, ni moneen viikkoon ei oo kakkakippoo tyhjennetty. Sunnuntai se oli, mutta arvatkaa vaan mikä sunnuntai! Tein sitte tänään aamulla peliliikkeen, johon yllätyin hieman itekki. Here it comes:

Menin mutsin viereen aamulla, istuuduin keittiön lavuaariin ja otin kakkaamisasennon! Johan alko tapahtuu! Jotain se urputti, ja sitte ilmotti että hakee oitis uutta kissapissahiekkaa kaupasta tänään. No voi ilonpäivää ku se tuli!
Kaupassa oli nimittäin ollu megatarjous: Ku osti hiekkaa, ni sai ältsyn paljo kissanleluja. Sit se vaan tuli ja heitti ne kaikki lelut meille lattialle leikittäväks. NIIIN hyvä juttu.
Mitä tästä opimme?

- Aina kannattaa yrittää kakata lavuaariin.

5 kommenttia:

Murtsu ja Hartsu kirjoitti...

Sä oot niin nokkela ja viisas, Onni. Vähän tommonen juoni kans! Se on hyvä vaan. Kissa is as kissa is. Rispekt.

Naukulan Mamma kirjoitti...

Hyvä ku oo bäk. Me tykätään <3 !

Mayo kirjoitti...

Cilla tässä. Mä oon keksiny, miten emoon saa vauhtia. Pudottelen tavaroita. Tuli kiva sotku, kun mariskooli hienosokereineen tärähti keittiön lattiaan. Kun pudotin kristallikipon, se nosti kaikki muutkin hyllyn päälle. Liioittelua : )

ella kirjoitti...

Lavuaariin? Ihanks tosi? Tota pitää kokeilla. Teil on ollu kauheen huono palvelu, paitsi siinä kohtaa, ku saatte ältsisti leluja. Onneks oot niin nokkela, et laukasit ton tilanteen parhain päin.

Terkuin Unna Tuutikki

Zepa kirjoitti...

Haaste!
http://miumau.wordpress.com/2011/04/20/sir-peto/