sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Kesät tulloo

Moi.

En oo ollu astialla taas hetkeen, koska meillä on ollut suruaikaa ku meijän porukasta lähti taas yks pois. Meil on oikee suruvuosi taas. Väinö-banista on tässä välissä tullu siis yksineläjä, ja sen takii meille on tulos uus banihani. Aika sydämentöntä kertoo samas lausees maailman surkuin ja maailman kivin juttu. Mut niin se vaan menee. Vaik ei me Kimblen kaa ikinä sillee samalla aaltopituudella oltukkaa (vähä ehkä pelkäsin tai sillee) ni kyl silti se ois meijän familiin voinu kuuluu.


Meijän familista on lähteny nii monta tyyppii pois. Näin monta tyyppii on meikän aikana lähteny. Aika kovaa aikaa näin pienelle kissalle. Vaik henkisesti oonki iso. Sielä ne ottaa lepii Pupulan luona ja kattoo et meikät pysyy kuosis.


Mut sillee. Sit on meille muutaki tapahtunu. Huomasin että lehdissä on mun vastaista roska-propagandaa. Haluunkin korjata, että ONNI EI OLE PUUTARHA, VAAN KISSA.


Meijän etupihalle on muuttanu taas niitä siivekkäitä olentoja. Niitä tuijotellessa vierähtääki monta kesäpäivää.


Tavallaan niitten tirpusten takii mä yleensä karkaanki pihalle. Eli kyllä. Onni, Onni, missä on se Onni. Alla jasmiinipuun, siellä siellä se Onni on (tänäkin kesänä). Mutta ei sielä kovin kauaa ikinä anneta olla, vaan revitään väkisin sisään. Mikäs tälläsen kesämiehen ois siellä köllötellessä...
Mut mä lähen nyt esim. syömään mutsin kaktuksia. Se on mun lempihommaa nykyään. Tosin sivuvaikutuksena sillä on karmee älämölö joka lähtee pienestä ihmisestä, joka huutaa vielä pienemmälle viattomalle kissalle että ÄLÄ !"#¤%&/ SYÖ NIITÄ KAKTUKSIA !"##%¤&& KISSA! Ni et terkkui vaan kaikille.

9 kommenttia:

Naukulan Mamma kirjoitti...

No kylläpä teitä siellä nyt koetellaan. Otamme osaa tähänkin suruun. Kauniit kivet siellä.

Rismattiina ja kumpp. kirjoitti...

Nyt tuli itku tämän uutisen myötä :(.
Halaukset sinne teille kaikille - rakkaus ei ikinä kuole.

Musta ja Harmaa kirjoitti...

On kyllä hirmu hienot kivet, tosi siististi osaatte muistaa ja kunnioittaa parempiin puskiin siirtyneitä perheenjäseniä.

Onni, sä oot niin fiksu että sähän et syö kaktuksii, ethän? NIISSÄ ON PIIKKEJÄ jos et oo huomannut!!

Onni kirjoitti...

Naukulan mamma: Kiitti. Elämä ottaa ja elämä antaa. Pakko vaan go with the flow tai jää junasta :(

Rismattiina ja kumpparit: Halit sinnekki. Vaik mä en kyl diggaa haleista jos ne annetaan julkisesti. Eli salahalit!

Musta ja Harmaa:
Kyl mä syön kaktuksia. Ettekö te syö?! Eikö kaikki kissat syö kaktuksia? Syökää teki? Häh?!
Ni ja kiitti. Mutsi kerto et se on myös hakenu kaupan hienoimman pionin meijän taivaskamujen muistomerkille. Jokaseen pioninnuppuun tippuu taivaalta voimakasta taivas-kanankakkaa, ja ne nuput on viesti meijän karvasilta enkeleiltä et "hei, tääl on ihan kivaa. Hyvää sapuskaa ja laadukasta seuraa eli dont vöri, pii häpi!"

Sirpa ja Kollo kirjoitti...

Hienot muistokivet!

Hyvä Onni, että korjasit väärinkäsityksen. Vai että puutarha - tietty Onni on kissa. :)

Mayo kirjoitti...

Kaikkea ne menevätkin lehdissä kirjoittelemaan. Loukkaavaa : )
Iloitakaamme jäljellä olevista, vaikka poistuneet ansaitsevat surumme.

Upea kani. Kyllä hän kissan kuriin laittaa : )

ella kirjoitti...

Onneksi Onni olet henkisesti todella suuri ja vahva. Voimia jaksamiseen! Pioni on hyvä ja sen kukat kuin pehmeitä pilviä, joilla kaverit varmasti taivaassa kellottelevat :)

Amati kirjoitti...

Kylläpä teidän laumassakin on koettu oikea surujen summa. Meidän Turkki&Häntä -jengistä lähti tammikuussa kahden päivän välein 2/3 sateenkaarisillalle tassuttelemaan. Itkettää vieläkin, vaikka iloa elämään on luvassa. Perjantaina käymme hakemassa uuden perheenjäsenen kotiin. Lauma jatkaa seikkailujaan Tassuveljet-nimellä ja bitchpower on kääntynyt kertaheitolla äijäenergiaksi.

Onni kirjoitti...

Sirpa ja Kollo: Thänks! Joo, onneks toin tän ilmi ettei kaikkee kannata uskoo. Ties mitä soopaa sinne on aiemmin menty kirjottaan!

Mayo:Joo no siis sillee ei se varsinaisesti kuriin laittanu tai siis esitin vaan pelkääväni tai sillee!

Unde:Niin olen kyllä suuri, ja mahtava!

Amati:Voi kauheaa, karvaiset osanotot sinne myös :( Onneks oon n. 101% varma että siellä jossain on aika törkeen hyvä olla.