keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

Oho!Me tai siis mä, sain eiku saatiin Susannalta ja Saminalta (haluisin aina sanoo Susku ja Samppa) tällänen haastispaastis! Mä oon ihan untuvikko tälläsis jutuis. Mut nyt sit pitää kertoo viis askaa jokka tekee onnelliseks.


1. LeikkiminenSe on meitsin duuni ja elämäntehtävä.

2. SohvaMä rakastan sitä ja se mua.

3. Ilonan kolo sydämessä
Ei tarvii sanoja <3

4. Mitsu-Miksu-MiisaKaunis nainen, silti niin tavoittamattomissa <3 (yhteiskuvaa ei saatavilla)

5. Äippä ja vähäsen Luna (Luna myös peloittaa ja säikyttelee)
Se antaa ruokaa, paijaa (jota en kaipaa tod), lässyttää (ei tarttis, pärjään ilmanki), suojelee ja keksii kaikkee kivaa.

5 kommenttia:

Kuovi kirjoitti...

Heippa! Kiva kun kävitte meitin blogissa kommentoimassa :) Täältähän löytyikin komea nuoriherra (ja värikin on ihan paras! Meidän "smokkikissojen" tarttee pitää yhtä!)! Ja mamma sanoo, että Miisakin on oikein nätti, mä en niin oikein noiden tyttöjen päälle ymmärrä, mä oon pikkasen tällasta erakkosorttia :/

Susanna&Samina kirjoitti...

Hih, juu voit sä meitä sanoo Susku ja Samsu ne on niinku meijän lemppari nimet. Toi plakaatti on just sopiva teille, kyl teijän juttuja on niin hauskaa lukea! Mut se toi Miisa kylmä mimmi, kun ei yhtään lämpene sulle, mikäs sussa oikeen on vikana? siis jos yrität lähemmäs, niin näyttääkö heti kynttä? Vai kopauttaako suoraan otsikkoon? Meillä on usein otsaan lyöntikisoja, mut se on taas eri juttu.

Onni kirjoitti...

Kuovi: Joo, ollaan aika eliittikissoja. Totta turiset!
Kantsii sunki vaan hankkii itelles akka, pysyt virkiämpänä. Eikä oo kylmä nukkuu.

Susku ja Samsu: No emmä tiiä katokku, eihän mussa oo mikään vikana! Yleensä keissi menee ni, että ku nään Mitsun liikenteessä (yleensä se nukuskelee sohvan alla ku ei oo äippää tai iskää näkyvis) ni vähä ehkä innostun sit kai ja meen sen luo ja vähä kopauttelen naamaan. Mut yleensä se jo ennen sitä sähisee meitsille. Ja voi pojat ku sit innostun ku se lähtee juokseen piiloon! Niistä ne meijän todelliset tappelut syntyy, ku se sit kai suuttuu (tosi paljo) ku hyökin sen pyllyyn. Mut mulla on kyllä yks järisyttävä kuva meistä, näytän sen ehkä täs pian.

Harmaa kirjoitti...

Varmaan kohta te alatte tulla ihan toimeen ton naisen kans. Siis Miisa-naisen. Ei mekään sen kummemin lääpitä ku välillä saan haavan nenuun ja välillä sekunti pussataan ja sit Musta huutaa hulluna kun jahtaan sitä ja saan kiinni (ja sit tulee ihminen ja huutaa mulle että mitä sä sitä tytsää kidutat taas jne. tätä rataa) Mul on semmonen käsitys että tää on ihan tavallista naisen kans asumista.

Onni kirjoitti...

Harmaa: Ai hitto sullekki huudetaan tos kohas kans. Oon luullu et vika on meitsissä ja olis syytä soittaa eläinsuojelijoille että pelastavat minut komean Onnisonnin...