torstai 24. kesäkuuta 2010

Kiirettä pukkaa!

Mini-ihminen on ollu meillä koko viikon. Ohan se välillä ihan hyvä leikkikaveri, mut hei kamoon oikeesti! Ei mua kiinnosta napata mitään snorkkeleita kii vaikka niitä heiluteltaiski mun naamas edes. Ja sit välillä taas huudetaan "ONNI SÄ OOT TYHMÄ KISSA" ja se mini-ihminen paiskaa oven nenän ees kii. Ei niistä ota selvää...

Mut back to business, oltiin Miisan kaa pari yötä keskenään kotona, ja zädää me saatiin ehkä vähä sovittuu meijän välejä. Nykyään on pienenpieniä hetkiä, joita vois joku kutsua leikiks. Toki ne vissiin lipsahtaa vähä johki lopuks. Oon yrittäny osottaa halukkuuttani ystävyyteen tolla Miisan korvien lipsuttelulla. Aina välillä vaivihkaa meen sen ohi ja vähä nuolasen. Eikä se mörise tai luimistele. Voihan meistä tullakki ehkä kamuja pian.

SE KÄVI PIHALLA. Ja se tykkää siitä?! MITÄ?! En voi ymmärtää. Sielä se hiihteli pitkin pihoja ja tutki kaikkee. Yritin vinkata ikkunasta et mee ny ihmees kyhjöttää sinne rappusten alle mut ei.Tiiän et meijät jätetään taas yksin viikonlopuks. Tunnen sen luissani.

6 kommenttia:

Sirpa ja Kollo kirjoitti...

Onni ja Miisa, teillä on tiedossa juhannusromanssi. :)

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Onni, sä ET oo tyhmä kissa. Mini-ihmiset on ite tyhmiä! Ei sillä että ois ikinä tavattu yhtään, mut vähän siltä kuulostaa...

Sä edistyt Miisan suhteen tosi hyvin. Niinku Kollo sanoo, voipi pukata juhannusromanssia! Me jäädään odottelemaan päivitystä. Pitäkää kivaa!

Anonyymi kirjoitti...

Siis eikö teitä kukaan käy edes vilkuilemassa viikonloppuna? Entäs jos on jokin sovittelua vaativa tai vastaava kriisitilanne päällä?

Aika rinzessa kyllä tuo tyttösi tuossa tukin päällä. kelpaa katsella.

Onni kirjoitti...

Sirpa ja Kollo: No en menis sanoon!

Musta ja Harmaa: Ni sitä mä aattelinki et en kyllä oikeesti oo tyhmä kissa. Leikittelyä mahdottomuuksilla ku mini-ihmiset sanoo tommosia!

Anonymfi: Käy meille joku tuntematon urpo laittamas ruokaa ja kattomas et ollaan elos. Mut muuten ollaan ihan keskenään tekemäs juhannustaikoja!

Naukulan Mamma kirjoitti...

Hyviä Juhannustaikoja teille siis :) Toivottelee Naukulan väki

Anonyymi kirjoitti...

Mitenköhän teillä sitten mahtoi mennä?

Tämä kuva jaksaa naurattaa aina vaan: http://susanni.tutkalla.com/onniblogi/evi1.jpg