perjantai 2. heinäkuuta 2010

Huh vihdoinki!

Johan kesti päästä koneelle, yöllä pitää naputella et ehtii!

Mulla ei valitettavasti Suomen kansa oo teille ny antaa kuvii, mut niit on taas tulossa. Oon taas niin vehemas ja komiaturkkinen muuten näin sivumainintana. Oon myös erittäin lihaksikas ja kulmikas kolli. Eliittitasoa, niin se mude sano, eikä sitä kyllä käy kieltäminen!

Monet oli tääl veikkaillu et Miisalla ja mulla sykähtäs käyntiin joku juhannusromanssi. Pitihän se tavallaan paikkaansa, nimittäin

MINULLA ON TAAS TYTTÖYSTÄVÄ. Hänen nimensä on Miisa, ja hän on hyvin hentoinen tyttö jota oon nyt oppinu käsittelemään hieman. Miksei kukaan kertonu ettei sitä kannata koko ajan haastaa leikkiin?! Voin kertoo et mm. viime yö nukuttii iskä, mä ja Miisa kolmestaan sängys. Miisa toisella puolella ja meitsi toisella. Ja sit vähä ehkä huvitti painii ni pistin ranttaliks. Mut sit myös huom aamulla ku äitee tuli kotiin (tiedä missä liesussa seki on kulkenu taas) nukuttiin taas toiset yöunet! Tällä kertaa kuviois oli myös Luna ku se nukkuu vaan salaa iskältä äipän kaa. Ni enivei, Miisa ja meikä nukku vierekkäin. Silleen et tassut kosketti toisiaan. Sitä ennen olin pessy tän saman tytön. Sen Miisan, mun tyttöystävän. Nyt ku mulla on Miisa, ni täytyy pitää siitä hyvää huolta. Täytyy tehä miehen työ ja pitää eukosta huoli!

Mun Misukkeli on käyny ulkoileeski. Näin ikkunasta ja testasin lasin kestävyyttä; ei siitä läpi mennä. Onneks Miisalle ei sattunu sielä mitään taaskaan. Outoa kyllä, se näyttää edelleen sielä viihtyvän. Jos en tietäs, et Luna on tyttö ni epäilisin et sillä ja Miisalla on jotain teerenpelii. Sielä ne juoksi peräkkäin. Miisa aina lähti Lunan perään juokseen ja se oli sit ilmeisesti aina hauskaa? Kai mä voisin mennä joskus Miisan kaa etupihalle. Mut niitä punasia valjaita en todellakaan laita päälle jos meen.

Laatikkotilannekki on ku kuivunu vesisuoni. Eli hyvin kuiva, ei oo lootia näkyny. Alennuin tänään jo jonku pahvinpalan päällä makaamiseen, se toi vähä laatikon tuntua mutta eihän se tietenkään sama juttu ollu. Mulle on tosin luvattu että lähiaikoina saattais tulla isomman luokan Pahvilaatikko. Sitte me sielä pötkötellään vierekkäin, mä ja Miisa. Ehkä vähä järsitään lootan reunoja, ja sitte nukahdetaan sinne yhessä. Ja sitä ennen oisin ehkä voinu pestä Miisan sielä lootassa. Sitte ois lämmin yhessä nukkua.

2 kommenttia:

Musta ja Harmaa kirjoitti...

<3 <3 <3 Eikö ihq! Miisa & Onni, Onni & Miisa <3

Naukulan Mamma kirjoitti...

Onnea Onni! Hienoa, että teillä tuo parisuhde toimii. Siinä tosin on sitten omat haasteensa..