maanantai 19. heinäkuuta 2010

Elämäni valopallon sisällä!

Valopallo on vallottanu meijän asunnon. Ei täälä kestä enää ollakkaan, kuuma on. Ollaan Mitsun kans pääasiassa vaan nukuttu viimeset kaks viikkoo. Yötki menee oikestaan nukkuessa, on äippäki saanu rauhassa nukkuu ku ei olla mekkaloitu. Kumma juttu, ei vaan jaksa riehuu. Miisaki on ollu ihan hämy, ei se oo paijausta huolinu, köllöttäny vaan raapimapuun ylimmällä oksalla päivät pitkät. Mietin vaan et kestääks tätä kuumuutta sit loppuelämän ny vai?
Onneks ollaan saatu olla partsilla, mut sieläki vaan sillonku joku on meijän kaa. Emmä ite enää harrasta siihen kaiteelle hyppimistä (paitsi välillä), mut Miisa-kaaliaivohan sielä on koko ajan hyppiis!

Mulla on teille ihan törkeenä kuvasaastetta myös.

Ekana tietty minä, komea ja komea:Mitsu on alkanu harrastaan Les Kissiä. En tiiä mitä meinaa, mut tollee se jumppailee akvaarion päällä. Pylly ylös, pylly alas. Pylly ylös, pylly alas. Tai sit se yrittää liehitellä mua. Mut se unohtaa sen faktan että oon palliton tosimies. Tyhmät käyttää ja tarvii palleja, EI TOSIMIEHET. Nojoo, se taas siitä...Nojoo, täs mun Mitsukka leikkii kai omenaa. Tonne se eilen meni ku vimppa omppu syötiin. Ei se tiiä et se on hedelmien säilytyspaikka. Vaik onki ite aika herkku kyllä...Loppuun me ja meijän parisuhde <3


9 kommenttia:

ella kirjoitti...

Todellakin on vetelöittävät lämpötilat, ei niissä paljon kissailla.

Miitsulla näyttää kyllä olevan aika omenainen olo tuossa hedelmäkorikuvassa :) Ehkä se on sitä rakastuneen hehkua, mikä loistaa silmissäkin?

Onni kirjoitti...

ella: En usko tohon hehkujuttuun, tai sit se kohde on kyl tuola ulkomaailmas!

Harmaa kirjoitti...

TEILLÄHÄN ON JO OIKEE PARISUHE! Meillä ei oo vieläkään! Mut se ei oo kyllä mun vika, mäkin oon nimittäin palliton tosimies.

Onnee paljon teille, vaikka ette lisää kyl näytäkään tarvitsevan...

ella kirjoitti...

Näytitte vaan niin sopuisilta noissa viimeisissä kuvissa, mut ehkä se on hullunkiiltoa sitten? Kun kerran luulee olevansa omenakin...

Susanna&Samina kirjoitti...

Nonni, teillähän on ruvennu vallan sujuun toi yhteiselämä! Ollaan siinä niin onnellista kissaa että! Siis näillä keleillä ei olla todellakaan paljo evää liikautettu, vaan maattu lahnana lattialla tai jossain muualla viileemmässä paikassa. Pitäkää lippu korkeella.

Naukulan Mamma kirjoitti...

Love :)

Sirpa ja Kollo kirjoitti...

Rakkautta ilmassa - sen näkee teidän yhteiskuvista! :)

Anonyymi kirjoitti...

Hienoja otoksia kaikki, mutta tuo ensimmäinen on kyllä Vuoden Muotokuva. Oooh!

Onni kirjoitti...

Harmaa: No ehkä vähä sievistelin tätä meijän suhdetta... Ehkä välillä mekastetaan, ja ehkä nyt taas yöt on melusampii ku jaksetaan tuusata läpi yön!

ella: Kyl mä uskon et siel kaiken hulluuden alla piilee rakkaus mua kohtaan, ihan niinku kaikilla muillaki.

Susanna & Samina: Ni aina välillä se sujuu, mut ei me viel kimpas nukuta.