perjantai 9. heinäkuuta 2010

Riita poikki ja voita väliin!

Sori tyypit, oon ollu vähä poissaoleva mut sitä se kesä teettää. Ja tuo ykski pelle laittaa aina koneen kii ku lähtee töihin ni ettei kukaan eli mä voi ikinä ylläpitää mun blogii!

Me siis tosiaan seukataan Miisan kaa, mut on tää kyl aikamoista rallii siltiki. On niin vaikee välillä hillitä itteensä ku se ketkuttelee ohi. Oon nyt onneks alkanu hillitteen itteni sillee et vaan aamulla ja yöllä lähtee vähä lapasesta. No siitähän toi yks vetää herneet nenään ja keskellä yötä kesken parhaimman mouruamis-huutamis-miukumis-painimisottelun tuo laittaa oven meijän välistä kii ja erottaa meijät! Kamoon, emmä ny mun misukkaa tappais sentään. Se ny vaan on sellanen satakieli.

Mut tapahtu täs eräänä päivänä jotain kauheeta. Istuin kakalla, eli äijäkielellä paskalla. Ja meijän vessahan on tuolin päällä sohvan takana siks ku meillä on kissankakansyöjä-koira. Ni. No sit se vessa alko kummasti keikkuu, ja TIPPUI LATTIALLA. Oi kyllä. Tippu lattialle ja meikä oli sielä koppivessassa sisällä. Jäin traagisesti sinne jumiin koska vessa tippu naama edellä lattiaan. Onneks mun äippä pelasti tilanteen, mut kyllähän se vähä hävetti. Olin yltäpäältä pissapelleteissä. Hyi oi ei. Pahimmat onneks sain hinkattua sohvaan, mutta se esanssi jäi ylleni. Ei ollu Miisa kovin romanttisella tuulella sen jälkeen. Nyt meijän vessa on onneks muuttanu turvallisemmille vesille.

Vessasta tuli mieleen että mua on peloteltu jollain Litterivitterillä. Saatais kuulemma kakata ihmisten vessaan. En tiiä miten siihenki suhtautuis. Mun mielestä ois parempi idea opettaa kissankakansyöjä-koiralle että ei oo hyväks syyä kissankakkaa. Aina ne kilpaa juoksee äipän kaa lootalle et kumpi saa satsit. Tosin ei äippä niitä syö. Se vaan kippaa ne pönttöön ja Luna kattoo apeana vieressä. Voi olla, että ne ei anna sille ollenkaan ruokaa ja sen ainoota ravintoo on meijän kakka. Kuka tietää.

5 kommenttia:

Musta kirjoitti...

Se on hienoo kun saa ihmisen juoksemaan hiekkikselle! Mä tähtään kakkimisen aina aamuyöhön ja peittelen sitten loputtomiin, koska en oikein osaa sitä juttuu (äiskän vika) --> ihminen kyllästyy rapinaan ja herää hoitaa kakan itse. Aina yhtä inspiroivaa!

Ei olla vielä saatu sitä opetettuu, että vois antaa safkaa samalla...

Anonyymi kirjoitti...

Nyt oli kyllä Onni raapustanut sellaisen filosofisen kesäesseen, että on vaikea edes kommentoida kaikkia noita elämän peruskysymyksiä. Jään niitä tänne pohdiskelemaan ja toivon vain, että tulinen suhteenne saa myös tukea henkilökunnan taholta!

Susanna&Samina kirjoitti...

On se vauhdikasta toi teijän parisuhde ja muutenki koko touhu! Pakkoko sitä Miisaa on silleen kiusata ett se alkaa laulaa korkeelta ja kovaa? Kyl meijänki äippä tulee notkeesti kieltään jos semmosta meteliä aletaan pitää! No on teillä kans koira, voi hyvät hyttyset! Syödä ny kattien paskaa! Me ei ikuna mentäs noin korkeella olevaan hiekkikseen, ei tulis kauppoja, koittakaa ny keksii joku viisaampi ratkasu tohon ongelmaan.

ella kirjoitti...

Melekosta seikkailua tuo elo teillä!

Vaan on kyllä ymmärtämätöntä väkeä teillä, kun eivät tajua, että tottahan sitä on välillä vähän repästävä, vaikka vakiutuneesti seukkaiskin: pysyy juttu tuoreena! Ei ehdi tytöt kyllästyä, kun milloin vaan sopii odotella yllätyshyökkäystä.

Olette erinomaista parhautta, siispä lisäsin Onnellisen elämänne lukulistalle :)

Onni kirjoitti...

Musta: Nii ja sitä on hauska joskus kuopsutella ihan huvikseenki!

Anonymfi: Niinku aina, oon tällänen filesofisti.

ella: Moro! tervetuloo lukeen mun huippuu elämää.