sunnuntai 12. syyskuuta 2010

Tukka eessä, rankat pileet takana!

Eli me juhlittiin Miisan synttäreitä tos perjantaina. Päivä käynnisty sillä, et mutsi (joo...) laulo Miisalle. Useinhan se meille hoilottaa, mut nyt se oikeen pisti synttärikemulaulut pystyy....No, toiset tykkää, toiset ei!

Sit illalla me saatiin, eiku Mitsu sai Sen. MC Karvamato-pörriäisen. Sieltä se tuli, muovipussista. Kyllä on vikkelä kaveri, voin kertoo. Kuvat kertoo enempi ku tuhat sanaa, tässä se paviaaninpylly tulee. Siis MC Karvamato-pörriäinen.

Miisa MC Karvamato-pörriäisen pauloissa!


Muidu antaa takas Kovanaama-karvikselle....


Tsekataan yhes tilannetta onko pörriäinen enää elossa, hiljaselta näyttää!


Mä ja mun uus ystävä, Niilo Nahkahanska. Löysin hänet talvivaatteiden joukosta hylättynä. Ja sitte pian löysin myös Nyyrikki Nahkahanskan. Eli Viljo Villasukan joukkoon on nyt tullu Niilo & Nyyrikki Nahkahanska. Kivoja veikkoja kaikki. Kyllä iskä oli kade.


Ehkä maailman nuorekkain muidu, 3 vee ja näyttää 12-viikkoselta! <3


Loppuillasta, silmät alkaa lupsuu....


Kaunis tyttö!


Seuraavana aamuna väsytti!Kaikinpuolin onnistuneet pileet, eli...


Mulle on muuten alettu viime aikoina vihjailla mun kiloista. Oon ehkä alkanu pyöristyy, mut vaikeehan se on alkaa laihduttaa ku Mitsu on tollanen helinäkeiju ja syyään samoista kipoista. Enkä mä ees tiiä oonko lihonnu. Se on vaan se kontrasti ton helinän rinnalla.

AINII. Mut taas lukittiin sinne (anteeks) prkleen peilikaappiin! Jessus soikoon mä sanon. Äkkiä kävin hoitamassa hommia alahyllyllä, ni eiköhän se ovi laitettu vaa kiinni. Tällä kertaa olin sielä yli kaks tuntia. Harmi ettei tullu kakkahätä, ni ois noiki saanu tuntee nahoissaan. Onneks mutsi alko ihmettelee ku en oo hetkee tehny mitää pahaa. Sit se löysi mut ja paasas iskälle! Hahahah.

9 kommenttia:

Sirpa ja Kollo kirjoitti...

Teillä oli rajut juhlat - ei ihme, että väsytti. :) Sä olet Onni kevyiden kaverien sarjassa. Miisa on siro.

Hyvä, että pääsit pois peilikaapista.

ella kirjoitti...

High five! Hyvä meno teiän pileissä selvästikin. Vähän voisin testailla tommosta karvahanurimatoa.

Miitsu on kyl super siro, joten ei siihen kannata verrata. Ite oon tämmönen karvapullamallinen, mutten siis myöskään lihava niinkun et Onnikaan oo.

Terkuin Unna Tuutikki

Harmaa kirjoitti...

*five!* Ilmeisen hyvät pileet! Aktiviteettia ja kaikkee!
Mul on Onni vähän samaa ropleemaa ku sulla, että ruoka maistuis kummankin kupista, ko muija on niin hi-das syömään! Sit saan hirveet huudot aina kun ihan vähän vaan meen syömään toisen kupista. Että oon kuulemma läski. MÄ???

Ei oo helppoo meil lihaksikkailla malliuroilla!

Onni kirjoitti...

Sirpa ja Kollo: No mut siis emmä silti mikään höyhensarjalainen oo ku on tätä matskuu eli lihastaki, ei saa nyt unohtaa sitä!

Unde: Joo sä oot vähä tollanen pitkulainen lihapulla <3

Hartsa: TÄH, onks teil omat kipot?! Meil on vaa kaks. Raksukippo ja lihakippo. Täts it. Tarttiskohan meillekki hankkii sit. Mä kyl aina päästän Mitsun eka syömään, et ei se siit oo kii et mä vetäisin kaikki tän talon ateriat. Hitto vieköö!

Naukulan Mamma kirjoitti...

Jou. Mikä meno! Kannattaisko koputella siellä kaapissa, jos pääsis ulos rivakammin?

Susanna&Samina kirjoitti...

Heippistä vaan! Miisa on niiiin söötti kisu tytteli, ettei kauniimmasta väliä! Juu, meittii vähän hykerrytti toi peilikaappiin jääminen, ku mekin ollaan etenki siis nuorempina jääty varsinkin vaatehuoneeseen ja karjuttu sitte siellä karmeesti, että äippä on tullu avaan oven! Eikö noi palvelijat vois kattoo tarkemmin onko meillä vielä visiitti kesken, mitä?? On Susanna jääny kerran kesällä koko yöksi partsille, kun se oli jossain niin jemmassa ettei äippä nähny sitä, mut nou hätä, oli lämmin kesä ja meillähän on siellä erinäisiä nukkumapaikkoja. Mut on äippä sen jälkeen kattonu viimeisen päälle tarkasti onko meistä jompikumpi siellä!

Laura kirjoitti...

Täällähän on ollu menoa ja meininkiä taas, ja vielä Niilo & Nyyrikki kaupan päälle, tsih hih! Toi karvamato näyttää tosi tutulle, oiskohan se mönkiny meidän jemmakaapista teille asti, pitää käydä tarkistamassa. Myöhäiset onnittelut Misukalle toivottavat karvamakkarat Sohvi ja James.

Naukulan Mamma kirjoitti...

Hei ja Hyvää Maailman Eläinten Päivää sinne teille!

Onni kirjoitti...

Kiitsa!