tiistai 5. lokakuuta 2010

Morska!

On kyl pitäny sellasta kiirettä et blogi jääny päivittämättä! On kyl ollu monii hyvii ajatuksii mut en sit oo päässy koneelle. Tosi p*rseestä et meitsin elämäntyö jää paitsioon ku ton yhen pitää käydä kouluu. Eikä sen ees ois pakko. Ainut kiva juttu tos koulussa on ne paperipinot jokka on keittiön tuolilla patterii vasten. Voin kertoo et siinä saa aika hyvät unet <3

Me ollaan Mitsun kaa viime aikoina keksitty kiva rallileikki. Se on sellasta et tavote on käydä joka huoneessa, juosta vimmatuu vauhtii ja kaataa vähintään yks esine matkalla. Parhautta on jos saa esimerkiks kaiuttimet kaatumaan! Eilen Miisa sai, se sai siis yhen pisteen. Mut mäpä oon saanu kerran raapimapuun horjumaan huolestuttavasti. Sen jälkeen en ookkaa tohtinu sinne ylimmälle orrelle kiivetä. Ne on nää laajat lihakset mikkä horjuttaa mitä vaan ja koska vaan.

Sapuskan suhteen ois taas vähä toivomisen varaa. Ei tuu enää kunnon lihaa ees, jotain pahaa pussukkaruokaa. Tai siis ennen mä kyl tykkäsin siitä, mut en enää. Kai sen ny pitäs tajuta jos monena päivänä peräkkäin jää safkat kippoon et pitäs ehkä vaihtaa laatuu. Sentään sinne on tajuttu lurauttaa hieman makoissa lohiöljyä, jonka ansiosta luulen komistuneeni entisestään. Mutsi sano et mua vois luulla pitkäkarvaseks kissaks pian, oon nimittäin kasvattanu hieman rintakarvoitustani koko kehossa. Mulla on nykyään paljo pitempi karva ku Miisalla, jolla myöski on aika huoliteltu letti nykyään. Nii ja vaihettii meille uus safkamerkkiki, jotain Pakanaa se oli.

Sain typeriä uutisia viime viikolla. On riski, että puput saa jäädä Pupulaan talveks. Niillä on kuulemma paljo HAUSKEMPAA sielä?! Ois se ny paljo hauskempaa olla meijän kaa täälä. Asia on harkinnan alla, toivottavasti ne tekee jonku järkevän ratkasun.

Kuvamateriaalii mul ei nyt kauheesti kyllä oo antaa, mut lupaan et seuraava postaus on megalomaaninen kuvapläjäys. Jos siis on kuvamazkuu. Ja pakkohan sitä on olla!

6 kommenttia:

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Yööög, syötsä niitä öljyjä? Toikin on välillä tarjonnu meille, mutta VARSIN ei syödä! Pahaa!

ella kirjoitti...

Kyl sitä voi syyä. Suoraan kalasta nimittäin! Mut en kyllä tasan söis mitään lohenmakusta ruokaa purkista, enkä öljyä ainakaan. "Se on hyväksi sinulle!" on kaiken pahan alku. Aatteleppa nyt vähän pitemmälle: onko pitkäkarvasena sit kiva, kun käyt pa...kakkalootalla niin jää kikkareet pershöyheniin ja villahousuihin? Häh? Sanompahan vaan, että en ite seukkailis semmosten kanssa, jotka joutuu erikseen pyyhkimään!

Naukulan Mamma kirjoitti...

Hyvä Onni hei kun tuli esille! Vähäks luultiin jo et olit joutunu kaappiin pitemmäkskin aikaa.

Susanna&Samina kirjoitti...

Heippistä vaan, juu se on ihan totta näitten palvelijoidden kanssa, ett ne jaksaa istuu koneella tekemässä "tärkeitä" asioita joten meitsien päivitykset jää tekemättä. Meijän äippä uhkas lopettaa koko blogin mut ainaki nyt vielä ollaan jatkoajalla. Kuulehan Onni, nyt selitystä pöytään, ett miks otsikkokuvassa oot vaan sä eikä Miisukkaa ollenkaan? Semmonen peli ei vetele, kun tytteli on niin hirmu nättiki! Juu toi juoksuralli on meilläki ihan ykkös leikkejä ja kurveissa tahtoo tassu vähän liirata, mut se on tosi hauskaa! Kyl siinä saa kyytiä kaikki eteen tulevat tavarat ja taas äippä silittää päätä, niin että luu paistaa.

Onni kirjoitti...

Musta ja Harmaa: No todellaki syödään. Sehä o hyvää, daijut ei vaan tajuu! Vai pitäskö sen olla pahaa :O

Unde Tunde: Älä oo tollanen neggis! Musta tulee vaan entistä komeempi ja nii komee et ei ketää haittaa vaik parit pökäleet reissaa mukana.

Naukulan mamma: No kyl mä sielki oon käyny aina välillä!

Susanna ja Samina: TÄH, lopettaa?! Onneks ei meijän mutsi oo sellasesta puhunu, sais aika äkäseen turpaan. Oon oppinu, et näitä kausii tulee ja menee. Eka merkki on se, et keittiön tuolilla on niit kirjoja ja seuraavaks mua ei päästetä ikinä koneelle. Mut sit se päättyy aina jossain vaihees. En tiiä miks ei oo mun muijaa otsikkokuvas, ku mutsi tekee ne. Meinas ettei oo tarpeeks mätsäävää kuvaa molemmista, et se on niinku hakusessa.

Sirpa ja Kollo kirjoitti...

Mä en tykkää turkki kuntoon -öljystä, mutta emäntä lurauttaa sitä tassulle ja mun on pakko nuolla öljy pois tassusta, kun en halua jäädä tahmaiseksi.

Kollo