perjantai 22. lokakuuta 2010

Syssy on tullut nyt on tullut. Ja linnut lähteneet ja yksin jättäneet

JOU!

Se on syksy nyt, se meinaa sitä että piha on valloillaan liikkuvia eläimiä muistuttavia lehtiä. Aivan turhan takia saan järtslaakea - lehtiä ne vaan on. Lentävien lehtien myötä on saanu taas heittää heipat kännisille tilhille ja muille kaveruksille. Alkusyksy oli kyllä yhtä riemun aikaa, päivät meni oikestaan ikkunalta toiselle juostessa ku känniset tilhet härnäs meitä. Välillä ne kopsahti maahan, ootti et tulee selväks ja lähti taas lentoon. Mutsi niitä kävi tsekkaas välillä ku sillä on joku paniikki-pelastetaan-kaikki-eläimet-häiriö. Hauskaa oli!

No sitte.

Meille tuli uus leikkikalu, siinä on paljo lootia joissa viettää laatuaikaa. Meillä on Mitsun kaa omat lootat, valittiin noi pienemmät tosta ylhäältä. Valitettavan usein ne on vaan kiinni! Oi pojat että tekee eetvarttia vetää päikkärit tuola ahtaas lootas.Miisan toinen päikkäripaikka löytyy nykyään isommasta kaapista. Ite oon tutustunu ko. kaappiin lähinnä siinä muodos, et oon käyny asia kerrallaan tiputtelees noita pehmikkeitä tuolta. Yleensä oon tehny sen sillonku oon ollu yksin himas. Kerran pari oon löytäny sieltä elämänkumppaneita, nimittäin Niilo ja Nyyrikki Nahkahanskan.Laatikkorintamalla on ollu aika hiljasta. Parit setit oon saanu, mut neki on sit riistetty jossain vaihees. Tää loota, no tää oli kyllä pohjanoteeraus. Eihän mun lihakset ees mahtunu tonne! Silti nautin yhteisestä ajasta, joka sitte päätty seki ennenaikaisesti.

6 kommenttia:

seijastiina kirjoitti...

Ihanat kissat, älkää välittää ,linnut palaa, ja onhan niitä talvi lintuja, punaisia tulkkuja tullee vielä ♥ ♥

ella kirjoitti...

Erihyvät laatikot! Uskosin, että noista puisista ei sunkaan tarvi ihan heti luopua, vaikka eihän ne pahvisia päihitäkään. Saa kyllä taas huomata, miten onnekas oon, kun oon saanu pitää linnalootani jo puoli vuotta ainaki.

Terkuin Undeli Tudeli

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Moro! Meijän blogissa on nykysin Kollon heittämä slogan että 'mahtuminen ei ole laatikon koosta kiinni'. Täst lähetään! Hei ainiin, meilläki on pari uutta minilååtikkoa ja yks jättilååta, mut siihen jättiin ei saada mennä ronkkimaan. Mitähän siel ois?

Sirpa ja Kollo kirjoitti...

Kummallakin on oma laatikkoyksiö tuossa yläkuvassa. :)

Naukulan Mamma kirjoitti...

Se on sitä elämää, laatikoita tulee, laatikoita menee!

Onni kirjoitti...

seijastiina: Nojoo tuleehan niit talvilintuja varsinki ku mutsi ruokkii niitä ikkunan ees!

Undeli Tudeli: Kai säki ny pikkuhiljaa alat kyllästyy siihen linnaan? Täytyy tunnustaa et mut kohtaa joskus laatikkokyllästyminen.

Musta ja Harmaa: SIEL ON RUOKAA!!

Sirpa ja Kollo: Jep, harmi vaan et ei kovin usein päästä meijän yksiöihin. Haluavat kiusata meitä varmaan.

Naukulan mamma: Jep! Lootia tulee ja menee mut meitsi pysyy!