torstai 28. lokakuuta 2010

ÄIJÄT JA MUIJAT!

Meitsi on osallistunu Mainoin Mirri 2010-kisaan. Laitoin sinne tulenkivenkatkusta mailii ja kerroin et miten homma etenee ja kelle ne safkat lähtee. Nyt vaan ootellaan. Vissiin kait tulee joku muodollinen äänestys, et voi netis tyypit äänestää mua mut käytännös oon jo voittanu. Laitan sit linkin tänne ku voitte alkaa naputtaa meitsii voittajaks.

OOOON NIIIIIIIN VOITTAJA!

Ja meitsin kuva jolla kilpailen teemalla "ehkä otin, ehkä en":Ps. Oli tosi vaikee valkkaa passeli kuva ku oon oikestaan jokases nii onnistunu.

7 kommenttia:

ella kirjoitti...

Oisko esim. linkkii missä herraa vois äänestää? (Tai vois osallistuu kilpailuun iteki?)

Terkuin Undeli Tudeli

Onni kirjoitti...

Unde: Ei oo tollot laittaneet vielä äänestystä pystyyn, miettivät varmaan että antaako suoraa mulle vaan the pricen. Ei sinne enää voi osallistuu ku se aika on menny jo umpehe!

Naukulan Mamma kirjoitti...

No otitko vai etkö :) ?

ella kirjoitti...

Ovela peliliike kertoa vasta ilmoittautumisajan loputtua kisoista niin saat blogikissojen vankkumattoman tuen, kun muut eivät osallistu. Googlettelu paljasti, että kisa taisi olla Seiskan? Taitavat sielläkin olla sen verran fiksuja, että säästävät äänestyksen ja kruunaavat sut ihan suosiolla :D

Onni kirjoitti...

Naukulan mamma: No en, mitä oikeen kuvittelet meikämannesta! Kyseessä on törkeä väsyneen kissan lavastus joka on pöyristyttävää.

ella: No eipä, muistin mun kisan ku vastailin viesteihin! Siit on vaan kato jo aikaa ku laitoin sinne paprut vetään. Älä oo hei katkis, emmä aatellu et meikäl on nii suuri lukijakunta et vaikuttas tuloksee!

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Onni, sä mitään kisoja tarvii! Sä oot mainio ihan varppina muutenk.. jaa, siinä oli ruokapalkintoja? No sitte!!

Naukulan Mamma kirjoitti...

Onni hei! Naukulassa sut on haastettu. Vastaile jos viittiit!