tiistai 9. marraskuuta 2010

Aasit

nii, just ne. Ei ne mua valinnu Mainioin Mirri-kisaan. Oon niin ruma kissa että miks mä nyt sinne oisinkaan päässy. Ehkä mulla ei ookkaan mitään mahtilihaksia ja oon vaan pullukka :( Olen niin masentunut, olin melko varma että voitan kaikki mennen tullen. Tai sit ne ei ymmärrä hyvän päälle.

Miisaki vaan haikailee muiden äijien perään. Taas se on vaan huutanu, ja huutanu, ja huutanut. Mut onneks - mä oon vielä aikamoinen sonni vaikka oonki käyny erinäisissä operaatioissa. Meillä oli nimittäin hyvinki helliä hetkiä mun Mitsun kanssa tossa yks ilta. Ilmeisesti muijani ei saavuttanu paljoakaan yhteisellä hetkellämme, mut mutsia se ainaki nauratti. Pyysi oikeen sen toisenki kattomaan. Joo, ohanse kiva ku on yleisöö!

No sit hmm. Uus iso lootaki saapu tos viime viikolla, ja sen myötä on taas ruokalistaki ollu ihan priimaa. Mitä ny välissä jotain ohilyöntejä mutta onneks on helppo reklamoida olemalla syömättä ni johan alkaa lyyti kirjottaa! Nyt on kyllä ollu aika hyvää settiä, täytyy myöntää. Ehkä meijän reklamoinneista alkaa olla hyötyy.

Uus lelujuttu meille on kans keksitty! Se on sellanen iso kerä, josta tulee lankoja. Äippä heiluttelee niitä lankoja sylissään, ja meijän tehtävänä on nyhtää niitä lankoja toisesta päästä tai vaihtoehtosesti yrittää vohkia se koko kerä mukanamme. Jonku takia ERÄÄT ei vaan tajuu et se on hauskaa!

6 kommenttia:

ella kirjoitti...

Hah, aika puolueellista toimintaa tommonen. Oisko ollu jonku toimittajan sukulaisen katti kisaamassa, niin diskasivat sut, kun aavistivat, että ottasit murskavoiton. Oot komee ja hassu, älä oo masis!

Terkuin Unna Tuutikki

Naukulan Mamma kirjoitti...

Onneks me Onni tiedetään kuka on sen kisan henkinen voittaja. Sä!

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Et oo ruma! Oot kiva ja komee!

anomymfi kirjoitti...

Ne varmaan epäili, että olit hankkinut virvokevalmistajan sponsoriksi. Noin muutenhan olet uskomattoman komea ja onnistut aina kuvissa.

Onni kirjoitti...

Unska: Tod näk. tai sitte nyt on kyseessä lahjusmenetelmät.

Naukulan Mamma: Nii oonki, ja oisin fyysinenki voittaja jos homma ei toimis epärehellisesti törkyilysti!

Musta ja Harmaa: Nii mä oikeestaan oonki, ihan totta!

Anonymfi: Nii, iskä jo ajatteli aluks laittaa sopimusta virvoikevalmistajalle et jos ne vois toimittaa kerran viikos yhen lootan jos voitan. Mut EN voittanu. EN.

Saila kirjoitti...

Sulla on faneja vaikka kuinka! Älä masennu. Aina löytyy noita ääliöitä jotka ajaa onnensa ohi.