maanantai 20. joulukuuta 2010

Joulu on taas, joulu on taas!

Ootteko ikinä miettiny, et miks siinä laulussa lauletaan että "kattilat täynnä puuroo". Tykkääks katit puurosta nii kovaa et kattiloissa keitellään puuroo sen takii vai mitä?

Kiiiiiiiiiiissalat täynnä puuuuroooooooo!

Eli siis jeah, oon bak. Ollu ihan h*(o)mona hommia, ja mutsiki vaan hiihdelly pitkin hospitaalin käytäviä hoitelemas ihmissieluja et blogi on ollu törkeen hiljanen. Mut nyt hei, mutsi on koko ajan vaan kotona ja tekee meijän elämästä herkkumutterii.

Kuvasaastettaki mulla on teille, ja komeeta onki. Ehkä jo havaitsitte mun hienon otsikkokuvan. Siinä on mun uus duuni. Takanvalvoja. Ei sitä kukaan muu vahdi ku meitsi. Osallistuu meitsi myös kissakuvahaasteeseen tällä kuvalla:


Eli siis, joulupuu on taas tullu jäädäkseen. Muutamat raivarit mua kohtaan osotettiin ku joulupuuta kasattiin, sai taas henkensä edestä pelätä. Muutaman kerran kokeilin vanhan perinteen tapaan hypätä joulupuun kyytiin, mutta ei siitä hyvä seurannu. Oon tainnu lihota tässä sitte viime joulupuun... Ei edes palloja saa nyppiä puusta pois. Taitaa olla jollain vähä tonttulakki kireellä päässä?! Tää on muuten Miisan first joulu ever meillä. Kyl mä oon nähny ku seki nyppii joulupuuta. Mut ei mutsi oo nähny, se kuvittelee taas et se on joku sädekehä-kissa. Vaikka nyppii palloja...

Miisan duuniks on jääny ikkunoiden tarkkailu tonttujen varalta. Se päivystää keittiön ikkunalla:Viimeisin havainto oudosta olennosta etupihallamme on lauantai-yönä. Sen jälkeen ei oo hemmoa näkyny. Epäillään että se asuu meidän katolla, koska katosta kuuluu outoa rapinaa aina välillä. Mutta palaan siihen asiaan myöhemmin, koska mulla on muitaki epäilyksiä rapinan suhteen.

Niin, ite päivystän sitte olkkarin ikkunalla. Ne on valtavat, ja siinä riittää hommaa koska mullahan on myös se takanvalvojan duuni. Siinä ohessa seuraan myös mutsin liikkeitä, ja läimäyttelen aina välillä joulupuun palloja mahollisuuksien mukaan. Siinä on vaan se vaara, että läimäyttelyiden ohessa ikkunanvalvonta on paitsiossa ja oudot tonttuhahmot voi jäädä havaitsematta!

Tässä muuten vaan kuva mun kauniista elämäni nupusta <3

Niin, back to rapina. Katosta on siis nyt noin ehkä about parin kuukauden ajan kuulunu valtavaa rapinaa, etenki öisin. Ollaan Miisan kaa kimpassa tehty tutkimustyötä tän homman selvittämiseks mut mitään eioo selvinny. Ollaan paikannettu rapinan sijainti, mutta se vaihtelee tiettyjen paikkojen välillä. Katosta myös tippuu outoa sahanpurua lattialle. Onko se nyt se tonttu vai... hiiri?
Helpottais suunnattomasti jos sais selville että kumpi se on. Eli siis että saadaanko jouluna lahjoja vai ei saada, vois sitte käyttäytyä sen mukaan. Voi olla et mulle ei oo tulossa lahjoja ku.. no mä vähä innostuin. Eteisessä vähä tuumailin tota rapinan sijaintia ja saattoi ehkä tapetti tarttua kynseröisiini. Lähti muutama siivu, ja kauhee raivoominen. Huoh.

Mutta niin, muistakaa ihmiset ja kissat sielä kattiloissa varoa kyntteleitä, niissä palaa viikset! Tosin ne näytti kasvavan kyllä vuodessa takas. Mut HEI VAROKAA NY.
Sallittu etäisyys on tämä:

6 kommenttia:

Sude kirjoitti...

Kyllä joulu on kissan parasta aikaa. Joka puolella on palloja ja kaikenlaisia rapisevia ja kiliseviä leluja, senkun valitsee parasta. Kiipemiispuukin tuodaan sisälle, ettei tarvitse ulos kylmään lähteä. Entäs ne sähkökyntteliköt, ne vasta lämmittääkin niin mukavasti takamusta, kun työntää itsensä ihan kiinni niihin. Oispa aina joulu. Meitäkin on täällä viisi "kilttiä" kissaa, niin että hauskaa kyllä piisaa :) Mukavaa joulua teillekin !

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Kiva uusi tausta blogissa. Ja tiedoksi, siel teidän katolla on TONTTU joka kyttää ootteks te kiltisti! Buaahahaa!

Naukulan Mamma kirjoitti...

Kiirettä pitää Onnilla, kiirettä pitää! Täälläkin uskotaan, että tonttu siellä on!

ella kirjoitti...

Superleuhka tausta- ja otsikkokuva!

Napatkaa se rapistaja kiinni ni selviää! Sit voi tarkistaa onks se hiiru vai tonttu ja päättää jatkotoimenpiteistä. Kyl tontut varmaan ymmärtää, et se on virkatehtävä, ettette jää ilman lahjoja.

Terkuin Undeli Tudeli

Sirpa ja Kollo kirjoitti...

Jos rapistelija on hiiri niin siihen kannattaa tarttua kiinni nopeasti. :) Ihmiset saattavat siitä hyvästä antaa tuplamäärän joululahjoja tai tonttu!

Onni kirjoitti...

Sude: Joo on tää kyl vähä juhulaa ollu! On myös aika jees homma, et meille pidetään enempi seuraa aina joulupuu-aikoihin. Hyvää joulua sinnekki!

Musta ja Harmaa: MEINAAKS ET OIS TONTTU?!

Naukulan Mamma: Pakko se on pian uskoo kerta kaikki niin sanoo!

ella: Leuhkalla jätkällä leuhka blogi! Mut, emmä uskalla napata sitä :O

Sirpa ja Kollo: Mun pitää kyl kyseenalaistaa toi seikka. Nimittäin meijän mutsin sydän särkyis siitä. Oon kuullu ku ne faijan kaa kinaa jostain loukuista. Mutsi sanoo et EI. Se on tommonen puunhalaaja. Outo tyyppi.