maanantai 2. toukokuuta 2011

Pähein mutsi-skaba alkakoon!

Jou!

Tietteks, se on mutsejen päivä ens viikonloppuna. Ja koska mä oon niin charmantti nuori mies, päätin laittaa skaban pystyyn, että te tumpelot, voitte antaa mutsillenne jotain sydäntä sykähdyttävää mutsejen päivänä! (voitto ei tosin ehi viikonlopuks mut ei ne sitä huomaa)

Mikä ois ihanampaa ku se, et ne sais kantaa teijän kuvajaista mukana sillon ku ette oo ite messis (ku ne käy kaupas ja töis).

Nää on siis niit helmii joista oon teille kertonu. Ne on toisissaan kiinni tossa silleen. Pallerot on lasia, onyksia ja aventuriinia. Kaikki muu kiiltävä on metallia. Mutsit tykkää tälläsistä.

Eli tuu messiin! Homma toimii taas silleen et meitsi toimii virallisena arpajaistoimittajana ja Miisa on taas virallinen valvoja. Skabaan voit osallistuu sillee, et kerrot kymmenen syytä, miks just sun mutsi on kaikista pähein ja ihkuin!
Sit sen jälkeen, tuut laittaa mulle linkin sun arpajaisosallistumiseen ja meitsi tsekkaa et ooks kvalifioitu (en tiiä mitä tarkottaa) tähän ärtsyyn skabaan.

Jos sul ei oo blogii, ni voit sit kertoo täs kommenttiboksis et miks just sun mutsi on ihkuin. Kaikki joilla on mutsi, ni saa osallistuu!

Voitte beibet, muikkelit ja äikkelit osallistuu ens maanantaihin asti, ja tarkoin valvottu arvonta suoritetaan 10.5.2011 meijän aikaa kello 10:30.

Mä voin alottaa.

Mun mutsi on pähein ja ihkuin, koska...

1. Se tuo mahtipontisii laatikoita, ja usein niitten sisällä on ruokaa
2. Se huutaa vaan äärimmäises hädäs meille
3. Se puolustaa meitä ku faija sanoo et raavitaan sohvaa
4. Se avaa tuuletusluukkuu meijän takii et päästää nuuskii ulkoilmaa (ja laittaa jakkaran alle et yletytään)
5. Se antaa meille aina ruokaa vaik oltas kui tyhmii (jota ollaan äärettömän harvoin, jos koskaan)
6. Se tiputtaa karkkipapereita lattialle et voidaan leikkii niillä
7. Se antaa joskus juoda akvaariovettä
8. Se tyhjentää kakkalootaa
9. Se antaa nukkuu sängyssä
10. Se on meijän äippä <3

9 kommenttia:

Rismattiina kirjoitti...

Terse! Äipät on tosiaan NIIIIIN parhaita. Mun mutsi käski lähettää sun mutsille sellaisii terkkuja, että oliskohan mahdollisesti saatavilla sellaista kaulakorua, jossa kissan tilalla olis pupu?

Naukulan Mamma kirjoitti...

Ooo! Tähänhän on pakko osallistua! Huomiseen.....

Harmaa kirjoitti...

Nyt meni vaikeeks. Kun mun mutsi on Pyhä Kolminaisuus! Mitä mä nyt teen?

Noku ekana oli mun oma mutsi, sille sattui jotain että se jätti mun ja velipojan yksin. Ehkä jäi auton alle. Mutsi, ää! Sit tuli Ritu-mutsi joka antoi tuttipulloa ja kissakavereita. Ja sit tuli tää nykyinen, joka osaa kanavoida mun ja Mustan ajatuksii webbiin ja tekee kamalia koekeittiökokkauksia.

Mut ei me varmaan osallistuttais arvontaan kuitenkaan, joten sovitaan että mä sain just migreenin enkä jaksa ajatella ja että tää mutsijuttu olis niinq tässä, joo?

Onni kirjoitti...

Rismattiina: No noita palleroita ja pilleröitä on kyllä niin paljo, et ihmettelen jos mutsilta ei parii liikene sellaseen jänöpupukoruun. Tsekkaa http://shorut.blogspot.com, jos sieltä löytyy joku ihku. Mutsi varmaan voi kyl modaa jostain pupukorun, tai sit tehä kokonaan uuden jollon vaan taivas eli heaven on rajana!

Naukulan mamma: No eiks nyt oo huomenna?! Vai onks se tänään vai huomenna?

Harmaa: Kauhee ku monimutkanen tarina! Toisilla on näköjään monta mutsii. No, whatevö meiks jyy häpi sit vaan!

Wilma Ilona Naukula kirjoitti...

Nyt me osallistuttii, Naukulas on. Tuli niin paljo juttuu ettei tänne voinu.

Paula kirjoitti...

Ruska-kissa osallistui skabaan vastaamalla kysymyksiin Arkiporinaa-blogista.

Paula kirjoitti...

Ruska-kissan lisäys: Emäntäni kans me viäl tutkittii urbaanist sanakirjast mitä pähein tarkottaa. Ko ei emäntä itte tiätäny, hän o nii vanha! Siäl sanottii et pähee o hiano ja cool. Kyl mää ihan oikee arvasi! Mu vastaukseni on siis osottees http://paulaeskola.blogspot.com/2011/05/pahein-ja-ihkuin.html.
Toivoo Ruska

Onni kirjoitti...

Naukulan muikkelit: Oke!
Ruska: Homma hanskas!

Ou mai gaad, kokonaiset KAKSI OSALLISTUJAA! Vielä ehtis mut ei taida kelpaa kellekkää.

Villikissa kirjoitti...

Mekin ehittiin mukaan!

Ja täältä löytyy meidän mutsi: http://villikissanneuleet.blogspot.com/2011/05/pahein-mutsi.html