tiistai 10. toukokuuta 2011

Skaba is päättynyt!

Ennenkuin julkistan arvontakuvat, tahdon antaa teille rakas kuulijakuntani, RAIPPAA! Minä kovalla työlläni tein teille arvonnan, ja vain kolme misukkaa osallistu. Aivan törkeetä, jos jatkossa käy samalla lailla, niin en todellakaan kerro teille enää mitään mistään. Ja voin myös kertoo, että en näytä teille enää yhtään laatikkokuvaa. IKINÄ. Enkä tod. kerro mitään jänniä juttuja. Kerron vaan kaikkee et joo kävin eilen kakalla ja oli jännää. En mitään muuta.

ASIAAN!


Arvovaltanen raati on ny suorittanu arvonnan, joka sisälsi paljon dramaattisia käänteitä ja yllättäviä tilanteita. Alla näette kuvakoosteen.

Arvonnan suorittaja, meitsi tarkisti arvontalipukkeiden oikeellisuuden.


Sit Miisa, virallinen valvoja, tuli tarkistaan tilanteen myös. Miisa tarkisti myös, ettei kippo vuoda, ja että se varmasti sisältää myös kissanminttuu.

Lipukkeita tutkittiin hetki, ja mietittiin.

Sit huomasin et Miisan päässä oli likaa. Putsasin muijaa vähä.

Alko oikestaan huvittaa vähä leikkii. Täs rytäkäs koko arvontakippo kaatu kumoon.

Miisa lähti vetää, ja meitsi jäi funtsii et miten hitos mä saan ny sen lapun täältä kiposta.

Joten, mutsi joutu jeesaan ja kääntään kipon oikeen päin.
Täs vaihees kuvioihin tuli myös se punanen ikiliikkuja (jonka muuten sain jo eilen hengiltä) ja se oli kipossa myös. Yritin napata sitä kii, ja samas kiposta pakeni yks lappu!


Ja lapusta paljastu jo aiemminki blogissa tuttu hannuhanhi, Eli Naukulan väen mutsi! TADAA, TAAS!

Virallinen arvonnansuorittaja (meitsi) pyytääkin täten Naukulan mutsia välittömästi ottamaan yhteyttä ja luovuttamaan yhteystietonsa, jotta voittopotti voidaan toimittaa perille.

6 kommenttia:

Naukulan Mamma kirjoitti...

Oho Onni <3 ! Kiitos taas hienosta arvonnasta. Koskaan en missään mitään voita - paitsi teidän blogissa. Toivotaan lisää arvontoja ja enemmän osallistujia :) Yhteystiedot lähetetty s-postitse siihen samaan s-posti osoitteeseen kuin viime elokuussakin :)

Anonyymi kirjoitti...

Anonymfi onnittelee voittajia. Arvontatapahtuma oli hyvin taltioitu ja tunnelmat välittyivät tännekin asti. :D

Viivi kirjoitti...

Siis hihi! Olipas hauska kuvasarja ja jännityksen voi oikein aistia! Tassunheilautuskuva - aivan mahtava!

ella kirjoitti...

Onnee Naukulaan!

Ja nii! Ois ollu siistii osallistuu, mut eipä noissa paljon kehumista oo! Siispä multa puuttuu se pähein mutsi. Mun oikeesta mutsista en niin paljoo muista tai tiiäkkään, niin paha siitäkään on mitään sanoo.

Nii, et tee pliis jatkossaki laatikkoesittelyit yms jännää, eikä pelkkii kakkajuttui.

Terkuin Undeli Tudeli

Murtsu ja Hartsu kirjoitti...

Nää oli kyllä parhaat arpajaiset ehkä ikinä. Ei me niin siitä voitosta tai osallistumisesta, mut harvoin on näin hienoo kuvarapoa itse arvontatapahtumasta! Ootte fiksuja ja kauniita ja toivotaan että teijän blogitus jatkuu pitkään - arpajaisilla tai ilman!

Anonyymi kirjoitti...

Ooh, mahtavaa kuvamatskua! Teirän pitäs ehdottomasti päästi arpomaan myös lottopalloja :-D