keskiviikko 26. elokuuta 2009

Lomaltapaluuressiä...

Moi!

Mulla on pitäny niin valtavaa kiirettä, etten oo laisinkaan ehtiny datailla, paitsi mitä tuon allaolevan nyt yks yö kävin naputtelemassa. Niin ja sen jälkeen kävin kirjottelemassa yhen tekstin mutta sen sisältö kiteytyy kyllä kirjaimiin N ja P....

Mä olin elämäni ekan reissun lomalla jossain paikassa, jossa koko ajan joku maukui tai valitti tai hihitteli. Mut vaan laitettiin sellaseen paikkaan, jossa oli kaikkia kiipeilypuita, ja pihalle pääsi kans. Äiti vaan sanoi että pitää olla reipas poika, rapsutteli ja löi julmasti oven kiinni :(
Jätti mut sinne vaan äippä yksin itkemään. Olin niin parkapikkuinen enkä tiedä kuinka toiselle voi olla näin julma....

SIELLÄ OLI KYLLÄ KIVAA! Pääsin sellaseen julmettuun huoneeseen, jossa oli vaikka mitä korkeita puita, koppeja ja leluja. Ja sieltä pääsi kans pihalle!! Sielä mua kauheesti rapsuteltiin, paljon enemmän rapsuteltiin ku kotona, tyhmiäiset ei rapsuttele kotona tarpeeks. Siellä meitsi jurnutteli viis päivää!

Sitten mun tultiin hakeen kotiin. Vahtasin autolla-ajavaa jörönaamaa koko matkan, koska olin vihainen ku mut oli jätetty sinne ihan yksin koko ajaks. Vihasesti vahtasin ja työnsin tassua typerästä kopista pihalle ja kynnetki oli esillä! Eniten mua ärsytti se, että löpökorva oli autossa kans, eli se oli ollu niitten kans jossain. Ei oo hyvä juttu! Me kuitenkin sovittiin välimme, ja oon nyt saanu vähän repiä löpökorvan hännästä karvoja ja vaania sitä. Siis häntää, ei karvoja. Vaikka vähän karvojaki oon vaaninu hihih!
Me ollaan siis lähennytty löpökorvan kans jonku verran, tuntuu tosin että se ei tykkää musta niin paljo ku mä siitä. (TAI SIIS EN MÄ SIITÄ TYKKÄÄ EN TODELLAKAAN TYKKÄÄ YÖK LÖPÖKORVAA). Joskus vaan iltaisin tulee sellanen olo ku se makaa siinä sängyllänsä että niin meenpä ärsyttään sitä ja meen hiipimään salaa ihan siihen kiinni ja ihan kiusaks laitan silmät kiinni ja nukun muka siinä, kyllä sitä varmasti ärsyttää hähä.

Sitten haluaisin kertoa teille eräästä hienosta skillistäni, jonka oon oppinut tai siis oon osannut sen jo jonku aikaa. Tästä asiasta on hieno videokin, jossa on hienona pääosan esittäjänä ONNI eli MINÄ. Osaan siis hyppiä kepardimaisesti yläilmoihin!Lopuks voisin pistää kilpailun pystyyn, eli kuka löytää tästä kuvasta kissan?! (olen siis maastoutuneena tässä kuvassa johki paikkaan)

2 kommenttia:

Poju ja Tiikeri kirjoitti...

Aika hyvin oot oppinu noi kirjotushommat, ku bloginki oot jo osannu laittaa pystyyn, vaikka ei sulla tota ikää kuitenkaan oo mainittavammin ;)
Joo oli toi kyllä törkee temppu jättää sut 5 päiväks ihan orpona pällisteleen vieraita nurkkia, vaikka tais siä sit lopulta olla aika kivaaki, mutta sitähän ei sit kantsi niille ihmisille tunnustaa tai joudut sinne toistamiseenkin :o
Siis käsitettiinks me oikein, että sunkin kotona on koira vai mikä se löpökorva on ja muitaki vipeltäjiä, mutta eniten meitä ehkä kuitenkin kiinnostaa toi löpökorva ja oltais hiukan uteliaita näkeen, että millanen peto se on ;)
Oli kiva tutustua tollaseen nuoremman polven edustajaanki, ku siitä on niin pitkä aika, ku ollaan itte oltu ton ikäsiä :)

Onni kirjoitti...

Terspa!

Jaa niin et löpökorvat kiinnostais.
Mä voisin seuraavaks postailla tästä löpökorva-asiasta ja muistaki, ku nyt kiireiltä ehtii.
Tänäänki on tullu paiskittua hommia urakalla; pottina 1 karkaaminen pihalle ja löpökorvan pahoinpitely!