lauantai 12. syyskuuta 2009

Voi paska.

Tiputin taas ikkunalaudalta kukkaruukun. Ja se hajos, se oli jo toinen tällä viikolla.
En tiedä miten niin pienestä isosta ihmisestä voi lähtee noin valtava ääni :O
Käyn hetkeksi istumassa ikkunalaudalla vielä, nyt siinä ei oo enää kukkaruukkua.

Ei ollu vissiin hauska juttu. Mua kutsuttiin paskakissaks. Kai ny kaikki kissat käy kakalla, ei ois tarvinnu erikseen mainita!

5 kommenttia:

AAVA kirjoitti...

Sun pitäis hei opettaa sille ihmiselle, että ei kukkia eikä ruukkuja kiiiitos! Ne on ihan turhia, jos niissä ei voi kiipeillä eikä niitä saa syyä. Eli hyvän teon vaan teit, hankkiuduit turhakkeestä eroon.

T: Aulis ja Valtteri

Menina kirjoitti...

No kyllä kait ne nyt putoo kun laitetaan meikäläisen kulkureitille! Sanovat että oon muka vanhuuttaan kömpelöksi tullu, mutta ihan tarkotuksella vetelin ruukut tieltä pois pöh (kannattais kylläki käyttää korvatulppia ku niistä ruukuista lähtee iha hirrvee ääni!). Sitte ne hommas semmoset muoviset ruukut - ja laitto taas mun kulkureitille! No onneks tuo pikkupirpana tuli ja rupes syömään niitä rehuja oikein urakalla, sit palvelusväki vihdoin ymmärsi siirtää ne jonnekki yläilmoihin - pois mun kulkureitiltä hehee. Joskus se vaan vaatii pidempää säätöä ennenku tajuuvat... Älä vaan luovuta, kyllä ne pian oppii!
T: Kisu the boss

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Miks, mitä kukkaruukkuja? Ei meil o ikinä ollu, meil on ihan oma ikkunalauta. Turha sälä kaikki pitäiskin tiputtaa, muttei meil taida olla semmostakaan... Ja sä ET oo paskakissa, sä oot ihan normaali nättikissa! NIIN.

Sirpa ja Kollo kirjoitti...

Tottakai ruukku putoaa, jos se on kulkureitillä. Tsemppiä kamu! Ihmiset oppivat lopulta, kun tarpeeksi opetat.
Kollo

Onni kirjoitti...

Kiitti semppauksesta hei kaverit!

Joo aivan turhiahan tollaset kapistukset on, ja tää elämä on niin vaikeeta tän murkkuiän kaa. Ei hallitte kaikkia ruumiinosia ja si ruukkuja tippuu :(