lauantai 2. tammikuuta 2010

Reteetä uutta vuotta!

Moi.

Onpa tylsää ku kaikki on koko ajan kotona. On niin raskasta keksiä koko ajan uusia juttuja joilla saa huomiota :( Onneks meillä on edelleen se iso puu olkkarissa. Oon huomannu että sen kaataminen/repiminen herättää aina kuumia tunteita. Tänä aamuna sen kaadoin ja kyllä tuli huomiota! Vielä kun tajuaisivat jättää sen suihkepullon sinne kaappiin, se on ihan tylsä juttu.

Oon ehkä aiheuttanu nyt liian kuumia tunteita, ku oon kuullu puhuttavan notta en kyllä ihan heti oo saamas kissakaveria jos mun apinointi jatkuu :O Ne ei vaan ite tajuu et mun kaa pitää leikkii eksponentiaalisesti sitä enemmän, mitä enemmän ollaan kotona! Fakin vajukit. Ärsyttävät! Argh!

Tässä kuvassa me purettiin joululahjoja. Olin kuulemma niin kivasti mukana toiminnassa että mut ois voinu lähettää jollekki lahjaks johki Siperiaan. Oon kyllä aika ihana hih!Sit oon myös jonku verran tiskaillu. Tuola on tosi ahtaat tilat varsinki jos joku yrittää työntää tota verkkoo mua päin! Mutta onneks en välittänyt vaan hoidin hommat asiallisesti loppuun.Sitten yks rakkaista harrastuksistani on mattojen möyhentäminen. Levähdin tässä hetkeksi kaapin siirtämisen tuoksinnassa. Olin kuulemma tiellä, mutta minkäs teet ku alkaa väsyttää. Raavas mies tarvii raavaat unet.PS. Pakko kai se on myöntää et oon vähä kasvanu :( Mut en oo silti paljoo.

5 kommenttia:

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Sulla on ollut aktiivijoulu, onnee vaan! Meillä vaan syödään ja nukutaan. Kävis edes vieraita joskus - ei tarviis olla ees eläinvieraita, nyt ollaan jo laskettu tasoo niin että ihmisvieraatkin ois TOSI tervetulleita!

Noi sun kuvat, se viimenen kuvapari varsinkin :-) hitsi sä oot ollut piäni! Oot sä kyllä aika piäni vieläkin. Millo se sun kaverikissa tulee?

Sirpa ja Kollo kirjoitti...

Mä olen huomannut saman - mun toiminnallisuutta ei aina osata arvostaa eikä ainakaan yöaikaan. :D Ja sitten mua kuitenkin yritetään aktivoida iltaisin etten metelöisi öisin. :) Ihmisten ajatuksista ei aina kissat saa selvää. Oletpas sä muuten kasvanut!

Villikissa kirjoitti...

On sulla ollut touhukas joulu! Ihmiset on sen verran laiskoja, että ne meinaa väsyä eikä jaksa leikkiä tuollaisten vilipertäjien kanssa. :)
Me ei enään jakseta kovin paljoa leikkiä, vaikka nuo ihmiset välillä houkutteleekin. Me vaan nukutaa! ;)

Oikein vilkasta Uutta Vuotta sinulle ja orjillesi!

Onni kirjoitti...

Musta ja Harmaa: NO EN TIIÄ KOSKA SAAN. En varmaan ikinä ku oon välillä kuulemma niin urpo. Oohammä aika hankala aina välillä höhö! Mä luulen että noi puntaroi hirveesti et ottaisko niinku aikusen vai pienokaisen. Ku meil on hävyttömästi muitaki eläimii, ja ne pelkää et aikunen kissa ei sopeutus niihin! Mut sit ne ei vissiin haluis yhtä ihanaa pentuu ku mä olin :O

Sirpa ja Kollo:Nii ja onneks voi aktivoida itte itteensä, se on kaikista parasta!

Villikissa:Hyvää vuotta sullekki ja kaksjalkasille hei! Nukunkohan mäki sit aikusena vaan :O Sellasia toiveita noi ainaki välillä esittää.

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Mutku susta tulee "helpompi" heti kun sulla on (nuori) kaveri! Sä säädät tietenkin SEN kanssa enemmän, eiks nii? Ja opetat sitä kunnon kissaks.

Mekin jo niin kovasti odotetaan sitä sun kaverii :-)))