keskiviikko 10. helmikuuta 2010

Ihan se on lähellä!

Aistin talomuksessamme muutoksia.

Olin lauantain ja sunnuntain TAAS yksin kotona, mutta kovin kiltisti oli tämä poika tässä näin. Vain vähän olin paahtoleipää syöny mutta pussi oli jääny näkyville. Muuta en ollu tehny! Olin myös hirveän kiltti ihan tähän aamuun asti taas. Sitten tietysti jossain vaiheessa pitää vähän päästellä höyryjä.

Mulle oli kuulemma löytyny poissaollessani maailman ihanin kaveri; sillä oli kierot silmät! Myös äispä oli rakastunu siihen oitis. Mutta se oli liian kaukana. Kissatoveriasiani kuitenki tuntuu saaneen hieman myönnytystä urpon suunnalta, luotan äipän voimaan tässä asiassa. Se on erittäin sitkeää lihaa näissä asioissa. Ollaan sen kaa vähä kateltukki kavereita. Ollaan ehkä päädytty Koiratarha Kulkuriin tsiikaileen kodittomia misuja, sieltä kyllä löytyiski pari hekumallisen näköstä. Mut en sit tiiä. Jos sielä ruudun toisella puolella on kissaihmisiä ni voisitteks kertoo et jos multa ei lähe palleja, ni alanko mä sit heti tappeleen leikatun kollin kaa et pitääks mun ettii ihan oikee muija itelleni?
(Ja äipän iskälle ja urpollekki tiedoks ihan vaan että mä rauhotun paljo enempi ku mulla on kaveri että turha nostaa verenpainetta!)

Voin laittaa teille mun lempparikisuja. Nää kaikki kuvathan on sit niinku sieltä http://koiratarhakulkuri.com


Tinja-beibe. Tää ois aika ihana. Se tulis toimeen Lunanki kaa. Ja se on leikattu, ei tarttis murehtii lapsista kuhan vaan rakastettais toisiamme päivin ja öin.


Aurora-nainen mun makuun. Hieman varttuneempi opettaja tälläselle villikissalle, GRAUH!


Blondi Milady vois pistää mut ruotuun. Kaunis pakkaus, sopis maistella sen turkkia illat pitkät <3

Mulla ei oo valitettavasti kuvii musta, ku en oo jaksanu siirrellä. Sori, voitte kattoo noita vanhoja. Lähen haaveilee moi.

4 kommenttia:

Vilma kirjoitti...

Ihanaa, jos Onni saat kisukaverin! Merkit on blogista ollu luettavissa, ja toivotaan, ettet hirmu kauaa joudu odottamaan!
Hirmu kauniita neitokaisia ootte löytäneet, toivottavasti jonkun ihan kotiin asti tuotavaksi! :)

Anonyymi kirjoitti...

Toi Tinja sopis sun pukimiin.

Tilkkutassut kirjoitti...

Aurora on kovin kaunis! Toivottavasti saat kivan kaverin leikkeihin, turkkipesuun, kisupainiin ja -ralliin, lennonjohtotehtäviin ikkunalaudalle (tirpat, nääs!)...

Me pidetään tassuja, että pian tapahtuu! :-)

PS. Jos et aio isäksi ruveta, anna vaan ottaa pallit veks. Se on sulle ja orjille mukavampaa, usko vaan.

Onni kirjoitti...

Tilkkutassut: Mut sit mulla ois aina paljo tylsempää. Alkaisin viihtyy sylissä ja kerjäisin rapsutuksii, herran tähden!