perjantai 5. helmikuuta 2010

Daaa

Hei tyypit, mä oon kyllä elossa hei!

Tolla yhellä pellellä on kuulemma "ihan hirweeesti hommiii niinq", joten en oo ees koneelle päässy. Nyt ainaki tiiän kaikki luut latinaks ja osaan laittaa teille kamut diffuusiona vaikka öö kissanminttuu, en jaksa enää kuunnella tota sontaa!

Tästä tulee aika lyhyt viesti, koska tyypit on lähössä jälleen kerran veke lauantaiks ja sunnuntaiks, ja nauttii oikeen sydämensä kyllyydestä ku saa jättää mut yksin himppeen. Tosi siistii.

Takaisin uutissyötteeseen. Viime aikoina tapahtunut runsas kissanpissan- ja kakan määrä takkatilassa aiheutti toimenpiteitä. Tiistaina, toinen helmikuuta takkani eteen asennettiin lasiovi, joka estää pääsyni urinoimaan takkaan. Masennuin tästä, ja urinoitsin salaiseen paikkaan, josta en kerro. Haju kyllä kertoo puolestani.

Sain valtavan ruokatilauksen keskiviikkona, joka sisälsi ilmeisesti ainakin 8 kilon ruokasäkin, sekä märkää ruokaa kolmeksi kuukaudeksi. Tästä tilanteesta on kuva, mutta en sitä teille näytä. Ruokatilaus kuitenkin johti asiasta toiseen, ja nyt minulla on jälleen laatikko. Merkit viittaa vahvasti siihen, että tänään on kuitenkin siivouspäivä. Se viittaa puolestaaan siihen, että laatikko lähtee mäkeen. Toivon että noi ottais sen seikan huomioon, että olen yksinäinen kissanpoika vailla emoa, jonka tekis iloiseksi laatikko. Kun yksinki jään kotiin.

Mä joskus kerroin teille siitä mini-ihmisestä, joka oli meillä käymässä. Myös meidän välillä tapahtu laatikkotapahtuma, mutta kuva kertokoon kaiken.

2 kommenttia:

MissMisery kirjoitti...

Buahahahaaa! xD Mahtava kuva!

Onni, kyl sul on niin rankkaa tuo elämä, ei kateeks käy.

Onni kirjoitti...

Kiitti, olen kyllä aika mahtava kaikissa kuvissa!

Elämäni on rankkaa, mutta uskon että tän uuvuttavan ylämäen jälkeen tulee lupsakka alamäki.