lauantai 20. helmikuuta 2010

Herranie!

On tapahtunu traakisia asioita viime viikolla.

Heräsin yks aamu, eikä Luna lähtenykkää pihalle. Se vaan makas yhes paikas, eikä se murissu mulle, ei jahdannu mua, ei haukkunu mulle. Se vaan makas. Sit kaikki ihmetteli ja istu sen vieres et mikä sullon hei.

Sit ne lähti. Sillä liikkuvalla esineellä joka on meidän ikkunassa. Ku noi tuli takas, ni niillä ei ollu enää Lunaa mukana :O Luulin et nyt otti ohraleipä.
Mut sit se tuli myöhemmin päivällä takas. Se oli ihan räkää, ja se käveli miten sattu. Eihän se ees pystyny herran tähden istumaan! Koko ajan sille kuskattiin peittoja ja kauratyynyjä, mutta se vaan nukku eikä tajunnu mistään mitään. Välillä se piti sellasta piipittävää ääntä, mut siinä kaikki. En tajuu mikä sillä oli.

Mut sit siitä tuli taas normaali ja kaikki oli ilosii. Sille laitetaan vieläki suuhun sellasella kepillä jotain ainetta, aina aamusin sitä laitetaan. Luna ei tykkää siitä yhtään, mutta se saa sen jälkeen aina karkkia, joten voisin itekki ottaa sitä myös. Mut en tiiä, epäilen että se oli sielä samassa paikassa missä mua sillon pistettiin. Sitä saatettiin myös pistää sielä ja sen takia se oli niin huonossa kondiksessa.

No kuitenki, tunnen itseni vähemmistökansaksi tässä porukassa. En oo saanu ku maksimissaan 3 karkkia koko viikon aikana, ku ton yhen tarvii vaan juosta keittiöön niin se saa koko ajan karkkia.
Mut niin, oon mä vähä ilonen ettei se typerys heittänykkään veiviä. Ois ollu ihan paskaa ku ei ois ollu mitään jännitystä että koska saa taas paeta henkensä edestä pitkin sohvia ja hyllyjä. Näin on hyvä.

Laitan loppuun musta, ja mun eri väestöryhmää edustavasta siskosta kuvan. Ollaan nois kuvis lapsia, ja tosi ihanii.

5 kommenttia:

Sirpa ja Kollo kirjoitti...

Hyvä, että Luna voi jo paremmin ja sait pitää kaverisi. Teille molemmille mukavia takaa-ajohetkiä! :)

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Siistii että se toinenki on kunnossa taas. Mikä sillä sit oli?

Mut noi kuvat! Sä se oot vaan ollu pentunakin niin ällönätti! Ihminen kuolaa...

Onni kirjoitti...

Sirpa ja Kollo: Tänks, tää läppää samat sinne!

Musta ja Harmaa: No emmä tiiä! Eka ne meinas et sil on joku nikama nyssähtäny johki paikkaan ku se oli hypänny tyhmä lumipenkkaan ja mätkähtäny sinne! Mut sit sil oliki joku korvatulehdus joka oli nii paha et paino jotenki niskaanki jo.
Nii oonki kyllä ollu tosi nätti, mutta oon kyllä edelleenki! Tosi nätti oon vieläki. Miks te ette ikinä laita vauvakuvii.

Anonyymi kirjoitti...

Onnellista Onnin-päivän iltaa Onnille! Kunpa vielä oppisit olemaan käyttämättä rumia sanoja, niin olisit Suomen suloisin kissa...

Onni kirjoitti...

Mut ehämmä paljoo ees kiroile.