torstai 1. huhtikuuta 2010

Ruoho kasvaa katellessa!

Moi. No mitä me ollaan nyt sit täl viikolla tehty?

Me ollaan katottu ku ruoho kasvaa...
...ja sehän kasvaa! Alkuviikolla tuola ei ollu vielä mitään. Sitte yhtenä yönä ku ei ollu kukaan vahtimassa, sieltä oli tullu töyhtöjä. Ilona syö tota ruohoo, mä en. Kai kissojen sit kuuluis syödä sitä, en tiiä. Äippä ei tykkää ku keittiönpöytä on mullassa, mutta ei se Ilonalle silti myrskyä. Kai se jostain sitte ennusti et jompikumpi meistä syö sitä. Sitä en tiiä miten se vois sen ennustaa.

Ollaan tosiaan lähennytty Iltsun kaa jonku verran. Sen verran että kuurataan jo toisiamme. mut kuten parisuhteessa kait yleensä, ni meilläki on omat myrskymme. Yleensä kello 05:20, ja melkeen poikkeuksetta tilanne menee niin pitkälle, että mut nakataan alakertaan. "..ttu ku ei saa nukkuu rauhas!", joku huutaa ja heivaa pallit eellä menemään raivoisasti ja hermoa tihkuen!

Tässä teille kuurausopas 2010:

Alota pitkillä vedoilla, ja laita itekki silmät kii ni voit eläytyy tilanteeseen. Tilanteessa saattaa mennä kamun viiksiä suuhun; ei haittaa. Jatka menoa vaan.
Nyt tulee viiksikarvojen ja suupielien puhdistus, ja siihen täytyy käyttää pitkää kieltä! Puhdista myös samalla nenä. Ja silmät/korvat/varpaat/häntä.Lopuks voit kuiskutella kamulle ja pyydellä kamun lisätoiveita puhdistuksen suhteen, ja täyttää toiveet.Tajusitko?


Lopuks vielä Päivän uni/päiväuni/päivännuninu-kuvat!


7 kommenttia:

Musta kirjoitti...

OOOH miten romattista!! Onni, säää oot niin romangginen ja hienostunut mies! Mulla ihan tulee tippa silmään. Me sovittais ulkonäöltäkin niin hyvin yhteen, sä ja mä... Voi että Ilonalla on käyny säkä!

BTW Miten voi lentää pallit eellä, jos, tai no ei mitään.

Onni kirjoitti...

Mustikka hei, yritäksä iskee meikää? En usko et Hartsa tykkäis jos alettas nettisuhteeseen!

Noku lentää pallit eellä ni lentää sillee pylly pitkällä. Mut emmä oikeesti lennä niin ku vaan naama pitkällä.

Anonyymi kirjoitti...

Tehän olette täydelliset. Voiko tuollaista esteettistä harmoniaa ollakaan?

susanna&samina kirjoitti...

Herttinen, täällähän on kivat kissulit, hyvä kun löydettiin tänne! Meitäkin on kaksi mut me ollaan molemmat tyttöjä, Susanna ja Samina. Meillä oli melkoinen homma ennen kuin päästiin kirjottaan minkäänlaista viestiä teille. Katotaan nyt voidaanko me jättää meidän yhteystiedot tänne.

Onni kirjoitti...

Anonyymi: Ei varmaan voi olla, muilla ainaskaan ku meillä :O

Susanna & Samina: Ai tykkäättekste sit pelkästään tytöistä, ettei ollenkaan pojista? Ees musta? Meijän äippä on muuten nimetty Susannan mukaan!

Musta kirjoitti...

Mää oon liian ujo iskemään mitään saati ketään.. paitsi Harmaata joskus nekkuun (siks sillä on usein haava nenässä), mut sanonpa vaan että ollaan molemmat aika nättei! Yhteiskuvasta ei lie toivoa, huoh. Kun sul on se Ilona ilona ja kaikkee...

Onni kirjoitti...

Musta: Voin mä sunkaa tulla yhteiskuvaan, ei Ilona varmaan suutu! Sen mielestä se ois varmaan vaan hauskaa, mä luulen. Kyllä mä tunnen naiset.