maanantai 5. huhtikuuta 2010

Viljon kuulumiset

Moi, Viljolle kuuluu hyvää. Paljo ollaan vietetty aikaa yhessä ja mitään ei kaduta!
Tässä se on, kyllä se on Viljo, vaikka onki vähä muuttunu. Lempeä tapaus, viihtyy, nojatuolissa päivät pitkät.Mutta sitte, meille on laitettu ikkunan yläpuolelle lämmittävä pallo! Ne laittaa sen aina aamulla päälle, mutta sammuttaa yöks. Hämäriä muistikuvia mulla on viime vuodestaki, että tollanen pallo ois ollu, mutta mä olin nii tenava vielä sillon et leikin vaan turtleseilla enkä tienny ees tytöistä mitään.


Tos oon mä, ja lämmittävä pallo.

Sit loppuun viel kuva-arvotus (äkkii vaan ku tulee salkkarit ja Ilona vie taas keskipaikan kuitenki)

ARVAKKAA MIS TÄS KUVAS ON ILTSU!

6 kommenttia:

Villikissa kirjoitti...

Mekin tykätään tuosta lämmittävästä pallosta. Pian päästään parvekkeelle nuuskimaan ulkoilmaa kunhan tuo pallo lämmittää hieman enemmän, ei me muuten tareta.

Meni hetken aikaa ennen kuin huomattiin Ilona. Se on niin sohvan värinen! ;)

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Viljo! Meille tarjottiin kans muuton jälkeen tommosta viljoo, kun se oli jääny yksinäiseks, mutta ei me tajuttu.. oiskohan se ollu kiva? Sä ainakin oot tykänny :-)

Mmm toi piilokuva on paha. Onks kaunis neito tuossa vasemmalla?

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä nyt elämä hymyilee koko kirjollaan villavasta Viljosta ihanaan lämpöpalloon ja lemmenkumppani Ilonaan, joka ilmeisesti on jossain tyynyn takana. Hieno kuva kun makoilet ikkunalla!

susanna&samina kirjoitti...

Hehheheehhee.... ai toi on siis Viljo? Just, kylhän me tietty heti tajuttiin ettei ollukkaa kyse jostain kissankutaleesta, mut että tommonen, kyl täytyy sanoo, etton se jonkin verran kärsineen näkönen. Ja kyl te ootte varsinainen pari, juu. Toi pesuohje oli kyl hyvä ja kattava, ett jos ei oo ennen osannu, ni nyt osaa. Ja niin autuaat ilmeet molemmilla. Meillä toi toistemme puunaaminen yleensä loppuu lyhyeen ku se menee aina kuitenki nyrkkeilymatsiks, kato kun ollaan tyttöjä molemmat ja kahta emäntää ei aina sovi samaan huusholliin, juu. Muistakaa syödä hyvin ja retkottaa.

Onni kirjoitti...

Villikissa: Siis hä, onko teilläki joku pallo? Tuskin se sama on. Toi on aika pieni.

Musta ja Harmaa: Ai no onko KIVA?! no on. Mulle ei ollenkaan annettu tota, mä vaan otin. Hain sen kaapista.

Anonyymi: EI OO TYYNYN TAKANA, TÖÖÖT VÄÄRÄ VASTAUS TÖÖT!

Susanna ja Samina: Meilläki menee joskus painimiseks pesut ku alan vähä innostuu, mut toi oli tollanen malliesimerkki. Voin salaisuutena kertoo et kyl toiki meni painimiseks, mut sensuroin loput.

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis Ilona on piiloutunut käsinojan taakse!