maanantai 26. huhtikuuta 2010

Ihme mouruamista!

Ihmisiä oli taas käymässä. Asuttiin tästä syystä makuuhuoneessa kaks päivää. Tai siis Ilona asui, ja mä aina välillä kävin sitä viihdyttämässä. Sillä on se teoria, että ihmiset voi syödä sen jos se on näkyvillä... ju nou. Mut se on oppinu sohvallaköllöttämisen syvimmän ytimen (jota ei tosin viikonloppuna uskaltanu toteuttaa):

Mut meitsi on kans vaan chillaillu. Se tosin on alkanu oleen vähä vaikeeta, kun Ilonalla on ilmeisesti joku kausi menossa. Se huutaa aivan jatkuvalla syötöllä, aina jos meen pois niin se alkaa rääkymään. Siis se ei oo mitään vienoa maukumista, vaan KRÄÄÄÄ KRÄÄÄ KRÄÄ KRUAAAR KRÖÖÖÖÖÖÖÖÖR. Ja ikkunalle kattelee jatkuvasti. Mikä lie on, ei se äijää voi vaihtaa ku sit sen pitäs karata pihalle. Eikä se uskalla.

4 kommenttia:

Sirpa ja Kollo kirjoitti...

Ilonalla taitaa olla kevättä rinnassa, vaikka Ilona onkin steriloitu. Ei se sua mihinkään vaihtaisi - ei hätää. :)

susanna&samina kirjoitti...

Juu kevättä on Ilonalla rinnassa, me kyl ollaan ihan sitä mieltä. Sun tarvii nyt vaan huolehtii siitä ja olla sen vieressä, tuskin se sua vaihtais kuitenkaan. Eiks sua ittees yhtään naukututa näin kevään korvalla? Samina huutaa yöllä eteisessä ja äippähän saa aina hepulin siitä ja kähisee, että nyt lätty umpeen, mene nukkumaan siitä, nyt on yö!

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Kölli-Ilona! Tsihii!

Anonyymi kirjoitti...

Nuo on niitä naisten juttuja, joiden kanssa joudut nyt opettelemaan elämään. Lämpö ja läheisyys sekä kaikenlainen yhteinen leikkimielinen kisailu auttanevat.