keskiviikko 5. toukokuuta 2010

TERSPE.

Jou, ootte varmaan ihmetelly mis meikät on! No siis nyt voin kertoo tälläsen jutun, että jompikumpi noista roikkukorvasista kaneleista on syöyny kameran piuhan poikki! Ei saa kuveja koneelle! Sielä on niin monta herkullista otosta meistä, mutta ettepä nyt sit nää niitä. Kuulemma sen saa korjattuu, eli älkää tyypit hätääntykö.

Mä oon nyt onneks palautunu normaaliks. Luulin hetken, että musta tuli sellanen rauhallinen löllöpallo ku pallit poistu, mutta hähää eipäs niin käynykkään! Ilona saa nauttia mun energiasta kovastikkin, välillä kuulemma menee liian pitkälle (mutta menköön!). Iltsukallaki on se mouruamiskausi ohi, tierä sitten mistä seki johtu. Nyt mä oon taas sen elämän valo ja ilo. Tossa loppuvaiheessa päätin jo pitää mammaan etäisyyttä ja aloin nukkuu yksin eri paikassa, sydämeeni sattu niin kovaa ku mietin vaan et se unelmoi jostain takapihamme Rikhard Kere-kollista.

Meijän pihaan rakennetaan varmaan meille jotain ulkoilualuetta, eikö niin? Sitä on jo monta iltaa väsätty. Mitä luulette, tuleeko se meille?Sit viel toisen kuvan löysin mun salakätköistä. Tää on taas sellanen Etsi kizumizu(mun uus lemppari, lausutaan japanilaisittain)-visa!

5 kommenttia:

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Mojo! Ootteks te pupuja? Ai no sitten toi pihakoppi on varmaanki teille.

Ilonaista ja Onnillista jatkoa :-)

Sirpa ja Kollo kirjoitti...

Tuo mökki on isokorvaisille, mutta loppupiha on tasa-arvon vuoksi Kisula-aluetta, eiks niin? :D

Anonyymi kirjoitti...

Olet kyllä melkoinen peuhaaja. Äkkiä kuvat kehiin, että voidaan tarkistaa pupusesi Ilonan kondis!

Susanna&Samina kirjoitti...

Vai on teijän kanelit syöny johdot, no sepäs onkin jännä ilmiö, siis ne syö johtojaki. Niin kyllähän se voipi tietty käydä miehisyyden päälle semmonen, ku viedään pallit, mut ku ei teijän kanssa voi elää, jos niin ei tehdä. Mut hei sama se on meilläki, leikattu on molemmat, kun sitä naukutautia ei kuuntele edes erkkikään. Toi ulkona oleva koppi ei varmaankaan oo teille vaan niille kaneleille, niin me luullaan. Hyvät jatkot ny molemmille.

Onni kirjoitti...

Musta ja Harmaa: No jos se on hauska juttu et ois tollanen pupukyltti ja sielä ois kissoja...?!

Anonyymi: Tilanne on stabiili, johto ei ole yhtenäistynyt vieläkään.

Susanna ja Samina: Äipällä palo niin kovaa käpy (siis ei se käryttele käpyjä, vaan kuvainnollisesti) että nyt leikellään Ilonaki! Kuulemma pissa ei kuulu parketille tai nahkasohville. No vitsi jos on pissahätä!