tiistai 18. toukokuuta 2010

Eikä mitään!

Kiitsa onnitteluista! Sain ku sainkin gourmet-ruokaa, mutta se oli pahaa. Roskiin meni aamulla, yök. Oon kyllä onneks saanu helliä hetkiä.

Ei oo Ilona vieläkään täälä! Eilen tänne tuotiin sellanen häkkyrä, johon laitettiin sardiineja (sain maistaa niitä) ja se vietiin sinne Ilonan mestaan. Mut ei se ollu tullu aamulla ollenkaan. Äippä epäilee että se on vaihtanu pleissiä ku sielä navetassa oli se toinen ärtsy kissa jonka takia pissasin alleni. Hups, ei pitäny kertoo. En pissannu siis, joku ois voinu pissata.

Mä en usko että haluan enää pihalle ollenkaan. Tykkään olla parvekkeella, mutta sielä mua aina vahditaan, vissiin kai siks ku ne aattelee et lähtisin liitämään ilmojen halki sieltä. Mutta siellä on kyllä kiva pötkötellä ja vaklia maailmaa.

En tiiä oottekste kani-ihmisii, mut voin kertoo et Väinö ja Kimble muutti tänään yhteen sinne Pupulaan, joka ei sitte kai ollu mulle ja Ilonalle. Niitä pystyy vakliin täälä:

http://puput.tutkalla.com/?sivu=pupucami.php


Kantsisko sitä loukon paikkaa nyt sit siirtää ens yöks, vai kantsiskohan se jättää sinne navettaan hä?

3 kommenttia:

Sirpa ja Kollo kirjoitti...

Jos siellä navetassa on se toinen ärtsy kissa eikä Ilonaa niin kannattaa ehkä siirtää loukku ruokineen vaikkapa teidän pihalle, ettei se toinen kissa mene loukkuun.

Vai pissasit allesi, oijoi! :D

Anonyymi kirjoitti...

Iso annos Ilonan lempiruokaa tuoksahtelemaan kutsuvasti, niin eiköhän ala daami näyttäytyä.

Zepa kirjoitti...

Joo turha sitä loukkuu on navetassa pitää, vielä menee vahingossa se toinen sinne. Teidän pihalle?

Voi Ilona, Ilona... tulis kotiin jo! Muakin ihan harmittaa :-(