keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Hönöä!

Voi tiettekö mitä, oli se loukku räpsähtäny kiinni! Mutta aiheuttajana oli a)isokorvainen b) pitkäkarvainen c) haiseva d) ajoittain tyhmäkin e) kissankakasta tykkäävä.

Got it?

Kuvavinkki:Lunakkeli oli hurmioitunu sardiineista ja päässy vissiin melkee niihin käsiks mutta ei oo mahtunu sisään haha!

Eli ei Iltsua :( Sardiinit loukun ympäriltä oli hävinny, muttei loukun sisältä.
Ens yönä äippä laittaa kovat panokset piippuun. Luvassa on paikanvaihto keskelle naapurin pihamaata (jossa Iltsun on sanottu hengailevan), loukun kyllästäminen feromonisuihkeella ja kissanmintulla. Saattaa tosin olla että Iltsu arvaa et ollaan vähä punottu juonii sen varalle.

Eijoo ollu peittoo loukun päällä aiemmin. Nyt laitetaan seki. Jumalauta.

Oon liian nuori leskeksi.

EDIT: Noi vei loukun eri paikkaan, ja ku tuli takas pihaan ni ne ehkä näki Iltsun ku se käveli pois pihasta! JÄNSKÄÄ!
Nyt ne siirsi sen lootan meijän pihaan. Mut täytyy kyllä sanoa että aika noloa, äippä ei ollu varma olikse Iltsu. Oli kuulemma "samanolonen ja vähä värinenki"... kamoon!

3 kommenttia:

Sirpa ja Kollo kirjoitti...

Pidetään peukut, varpaat ja häntä pystyssä, eetä Ilona saadaan pian kotiin! :)

Voi Luna, toivottavasti sardiinit olivat hyviä! :D

Anonyymi kirjoitti...

Täytyyhän kaikkien päästä osallistumaan, kun kerran tarjoilu pelaa... Mutta parasta varmaan järjestellä kattaus vain sinne sisäpuolelle, jottei pikku kisumasu saa kyllikseen jo ulkopuolella.

Anonyymi kirjoitti...

Tuo on niin tyypillistä ihmisiltä. Niillä ei ole ihan niin hyvät aistit kuin kissoilla, joten siinä mielessä ymmärrettävää. Mutta melko varmastihan se vaimosi siellä hiippailee, kunnes houkutus käy ylivoimaiseksi ja päättyy se keväinen luontoretki pikaisena paluukuljetuksena sisätiloihin.