perjantai 28. toukokuuta 2010

Unta palloon äijät

Aattelin rykästä teille äijät kunnon unikuvamaratoonin. Näin meikä ottaa lepii!Äippä käski laittaa loppuun nää "tuitui"-kuvat. Kuulemma kissanpentukuvia ei oo ikinä liikaa. No täs on kuitenki Miisa ja meitsi lapsina.5 kommenttia:

Naukulan Mamma kirjoitti...

Kyllä sä äijä nukkuu osaat! Mut mites menee uuden rouvan kaa?

Musta kirjoitti...

Voi Onni, ajattele millasii lapsii me saatais jos ei oltais kumpikin leikattuja! Ihan sun näkösii - tai mun näkösii - ja aina vaan samannnäkösii :-)))

Anonyymi kirjoitti...

Missähän et vielä ole nukkunut, Onniseni?

Musta, minua kauheasti hämmästyttää, millaista settiä heität Onnille, kun vierelläsi olisi oma miehesi Harmaa, joka myöskin on komea. Että harkitse niitä keinohedelmöityksiä ihan vain koti-oloissasi.

Onni kirjoitti...

Naukulan mamma: No ei kovin vahvasti ku en enää pysty pitään sisälläni tätä kaikkee leikki-intoo, joka puskee sisältäni nähdessäni Miisan.... ja sitte taas tanner tärisee!

Musta: Ai sulla taas hormoonit hyrrää! Meijän lapsista tulis kyllä eliittitasoa, ja musta varmaan yksjalkanen ku Harmaa hakkais mut.

Anomuumi: Näppäimistön päältä mut ajetaan pois ja hellan päällä en viitti itsesuojelullisista syistä.

Musta kirjoitti...

Ai nyt mä ottaisin joltain nimettömältä ohjeita mitä mä saan puhuu mun kamuille? En ota! Ja sitäpaitti Harmaa on ihan yhtä leikattu ku me kaikki muutkin, niin ei sillä oo silleen sanomista mun kelailuihin. Tosiasia ON että Onnin ja mun lapsista TULIS tosi nättei! Mut ei nyt tuu.