lauantai 15. toukokuuta 2010

Karkuri kotiin

Vinkkejä miten saataisiin leikkaamaton, arkaakin arempi naaraskissa vielä joskus kotiin? :(

Ilona ja Onni oli tehneet yhteistyötä tuuletusikkunan kanssa. Onni oli jäänyt puoleenväliin matkaa, ja Ilona pihalle asti.

5 kommenttia:

Sirpa ja Kollo kirjoitti...

Loukuttamalla (loukkuun ruokaa). Tsemppiä, toivottavasti Ilona saadaan nopeasti takaisin kotiin!

Susanna kirjoitti...

Ikkunan alla (jonka kaverukset kävi reissullaan) on nyt tuttu kuljetusboksi, jossa on oman hajuinen tyyny. Vien nyt siihen tuntumaan vesikipon ja ruokaa...

Naapurin mukaan kisut oli olleet yhessä reissussa, ja koira oli keskeyttäny toivioreissun. Onni oli lähteny juoksemaan takasin kotiin ja Ilona ilmeisesti eri suuntaan. Se on kyllä niin arka kaveri että voi aika kauan kyyhöttää jossain piilossa ennenkuin tohtii tulla pois.

Miten hyvin kissat löytää oman kotitalonsa? Onnia oon valjaissa ulkoiluttanu tässä talon ympärillä, jos se tois jotain tuttuja hajuja.

Piru vieköön!

Zepa kirjoitti...

Aijai :-( Parempia keinoja en osaa neuvoa! Toiottavasti noilla löytyy. Ulkoilkaa taas Onnin kanssa, jos siitä olisi jotain apua.

Anonyymi kirjoitti...

Kannattaa varmaan ainakin huudella, että Ilona kuulee tuttuja ääniä. Mutta sillai ystävällisesti, ettei pelästy ja lähde kauemmaksi. Ja jotain älyttömän hyvää ruokaa ja juomaa framille. Loukku olisi kyllä ehdoton. Niitähän saa lainaksikin. Meillä on viime aikoina saatu pikkuneiti sisään parilta nopealta pyrähdykseltä raksupussia rapistelemalla. Kohta mennään leikkuriin.

AAVA kirjoitti...

Toivottavasti karkuri löytyy ja osais ennenpitkää tulla itsekin kotiin asti. Voi ressukkaa, varmaan ihan peloissaankin siellä jossain.

Onnea etsintöihin!