maanantai 17. toukokuuta 2010

KIITOS ONNITTELUISTA KAIKILLE

KIITOS PALJON ETTÄ MUISTITTE MINUA SYNTYMÄPÄIVÄNÄNI 2.5.2010. YHTÄ SYVÄSTI MINUA MUISTI OMA ÄIPPÄNI, JOKA VASTA EILEN MUISTI SYNTTÄRINI. ILMEISESTI VIHAA MINUA KOSKA MUISTAA KAIKKIEN MUIDEN ELÄINTEN SYNTTÄRIT.

KIITOS VAIN.

EN SAANU EES GOURMET RUOKAA.

Ihan varmaan saan tänään. Mutta jos en saa niin enempi toivoisin että Ilona tulis takas ku mulla on ollu synttäritki ajat sitte. Jos en saa a) hyvää ruokaa b) Ilonaa takas niin poistun naapurinavettaan kuten kaikki muutki. Ja tappelen sielä.

Edesmenneiden synttäreitteni kunniaks VAUVAKUVA!PS. Ilona ei siis tullu yöllä kotiin, äippä metsästää loukkoa.

6 kommenttia:

Sirpa ja Kollo kirjoitti...

Toivottavasti saat tänään gurmeeruokaa ja lisäksi Ilonan ettei tartte karata navettaan tappelemaan! Olit söpö kissa pienenä, mutta niin olet edelleenkin.

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Oi kun sä oot ollu söpö pienenäkin. Ei ihme, että sait tommosen Ilonankin iloksesi, kun oot noi hyvännäkönen ja kiva!

Paljon onneeeeee!

Villikissa kirjoitti...

Paaaljon onnea söpöläiselle! Ei muuta kuin vaadit gurmeeruokaa synttäreiden kunniaksi. Oikeastaan sinun pitäisi saada tupla-annos, kun henkilökunta ei sitä muistanut ajallaan.

Toivottavasti Ilona saadaan takaisin sinun luoksesi.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä on ihan ylisöpöä vauvuutta nyt framilla. Onnittelut - ja gourmetpöperöt pöytään, ettei tule enempää sanomista!

Naukulan Mamma kirjoitti...

Onnille Onnea! Ehkä sinne naapurinavetan nurkkaan kannattais kans jättää sun kuva ja kirjota Ilonalle viesti kans että oottelet kotona? Ja saattaahan olla että sit kun palaa reissultansa, saat sitten hetikohta useampia pieniä leikkikavereita?

susanna&samina kirjoitti...

Voi kauheeta, Ilonako lähteny karkuteille? Voi että tulis nyt vaan pian kotiin takas, varmaan sitä pelottaaki kauheesti suuressa maailmassa! Vai on sulla ollu synttärit, onnee vaan paljon ja kai sä jo olet saanu sitä gourmee ruokaa? Sulla on varmaan kauheen ikävä Ilonaa, toivotaan että se tulee tänään kotiin.