torstai 13. toukokuuta 2010

Kevätnuuhkuja!

Ihme menoo nykyään. Se lämmittävä pallo kuumenee koko ajan, ja oon siitä syystä joutunu vaihtaan unipaikkaani useaan kertaan päivässä. Tosin oon tutustunu sen pallon mielenmaailmaan, ja tiiän missä kohassa se on tietys kohtaa päivää. Mun rinki menee näin: Aamulla keittiönpöydällä, päivällä sohvalla, iltapäivällä parvekkeenoven matolla ja sängyssä, illalla olkkarin matolla. Ja sit sama homma uudelleen seuraavana päivänä. Älkää kysykö miks se liikkuu!

Meille on tehty tässä parina viime viikkona hauskoja kaivuulaatikoita ja kippoja. Sellasia pieniä kippoja, joissa on multaa. Tai sitte pitempiä laatikoita, joissa kasvaa jotain vihreetä. Niissä on kyllä ollu mukava kieriskellä! Ei varmaan tarvii erikseen mainita että huutoahan siitä tuli.

Mun kamulta, Väinöltäki lähti pallit. Ollaan vähä niinku samaa joukkuetta, Team Ballness. Meijän iskulause on "Tosimies ei tarvi palleja ollakseen tosimies!" Kuuleman mukaan tosiaan Ilonaltaki on lähössä pallit, tai mitkä sillä ny on, kai silläki on pallit. Se teki vähä tuhmuuksia, tai aika paljoki. Sellasia merkkailujuttuja. En voi kertoo enempää.

Sit mitäs vielä. AINIIJOO. Meille oli laitettu hauska lelu makkariin. Sellanen pitkä naru, jonka toinen pää oli seinässä kii ja toinen pää siinä kaukosäätimessä joka soi. No, vähä leikittiin ja kyllähän se sitte katkes. Onneks tuli uus samanlainen, mut seki sit meni katkeemaan! Huutoahan siitäki tuli.

Iltsu on muuten alkanu pehmenemään. Vaikka se vieläki on sellanen jörö, niin ottaa sellasia urheustestejä, menee esimerkiks tietokonepöydälle kesken naputtellun. Kyllähän se siitä sitte lähtee livohkaan jos sitä kattoo. Mut kuitenki!

Mulla tosiaan karvoja lähtee niinku esterin p*rseestä (vai lähtikö sieltä karvoja?), mites teillä muilla?! Onko tää normaalii?!

3 kommenttia:

susanna&samina kirjoitti...

Juu eiks ookki kummallinen se kuuma pallo, se tosiaan liikkuu ja joutuu vaihtaan löhöömis mestaa alvariinsa. Tai sit sitä ei näy ollenkaa, ei koko päivänä! Niin ne pallit juu, no ei meil semmosii oo, mut leikkauspöydällä on käyty molemmat, kun palvelusväki ei kuulemma rupee semmosta metelii kuunteleen mikä kiimassa olevast nartust lähtee! Juu me kuultiin kyll edellisessä asunnossa, ku alakerran siamilaisella oli ne ajat menossa, sehän karjui kuin leijona kaiken yötä!Etteks te kollit niinku enemmän merkkaile? Vaik kylhän se alakerran kattiki kuulemma suhautteli seinällä roikkuvaan raanuunki jopa, tarkka sihti on ollu!

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Toi karvajuttu: lähteehän meistä. Tää nattsi tääl on ottanut senkin kontrolliin, furminoi meitsit kahesti viikossa. Aina vielä siunailee että herrajjesta jos kaikki tää irtokarva ois teidän masuissa, oijoi. No meijänhän se on?! Kaikki viedään...

Talvella siin oli joku järki, koska me autettiin yhtä tuttuu setää ko se vei meijän karvoja hiirenpelokkeiksi. Toimi. Mut nyt se ei haluu niitä ku hiiriä ei oo talossa. Eli kysymys: miks meitä vieläkin häiriköidään sillä purminaattorilla??

Anonyymi kirjoitti...

Karvajaiset on käynnissä täälläkin. Mutta kyllähän maailmaan kissan karvaa mahtuu!