sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Missä on meidän tyttö?

(Anteeks Onni ku lainaan sun blogia)

Ei vieläkään näy tyttöä! Jätettiin eilen sama karkuri-ikkuna auki yöksi yläkertaan, ja Onni alakertaan. Siihen eteen laitoin tuttua ruokaa, ja rapistelin tuttuun tapaan pihalla ruokaa, mutta ei mitään.

Lähiseudun palstoille laitoin nyt samantien ilmoituksen, jos jonkun rakennuksessa Ilona lymyilisi, niin saatais edes olinpaikka tietää.

Uskon, että se kyyhöttää jossain lähiseudun ulkorakennuksessa, ja ei muuten ihan heti oo tulossa sieltä pois kun on niin arka.

Huudeltu ja kiskitelty ollaan, ja pian lähdetään taas Onnin kanssa rundille pihalle. Pikkuäijäkin on vähä pihalla että missä se morsio on, korvat skannaa normaalia enemmän ja ikkunoita pitää vahtia.

Millainen tuo loukkusysteemi on? Ilmeisesti ovi räpsähtää kiinni ku sisään ajautuu örkki ja mistä niitä saa?!

Pidetään nyt tässä varmaan muutama yö vielä tuota ikkunaa auki yöt, se tuntuis loogiselta reitiltä Ilonalle palata, kun kerran Onnikin oli toissayönä reissunsa tehnyt mutta palannut ikkunasta takasin.
Olisko ihan hullu ajatus päästää Onni vapaaksi, koska se varmasti löytäis Ilonan? Onni on melko monesti karannu, ja on niin paljon rohkeampi kuin Ilona. Se myös tietää reitin kotiin, Ilonasta en ole vielä varma."Ollaan tosihauskoja ja keksitään tosihauskaa tekemistä!"

3 kommenttia:

Zepa kirjoitti...

Loukkua saa lainaksi lähimmältä eläinsuojeluyhditykseltä - toivottavasti saa. Loukku ei siis satuta elukaista vaan nappaa sen vain kiinni ruokahoukutuksella.

Sirpa ja Kollo kirjoitti...

Minä loukutin viime vuonna maalta yhden villiintyneen, jalkansa loukanneen kissan ja vein eläinsuojeluyhdistykseen. Kissa meni loukkuun muistaakseni alta tunnissa loukun virittämisestä. Kissaa oli kyllä ruokittu kyseiseen ulkorakennukseen, mihin sitten asetimme loukun.

Anonyymi kirjoitti...

Tuttu kissa katosi talvella. Ilmoitukset karkureihin ja karkulaisiin tuottivat tulosta: näköhavaintoja alkoi ilmaantua ja etsinnät kohdennettiin tietylle alueelle, jolla omistaja kierteli huhuilemassa raksupussin kanssa. Väsynyt kissa löytyi, tosin vasta päivien kuluttua, ja voi nykyään mainiosti.