tiistai 10. elokuuta 2010

JÄNNITTÄÄKÖ TEITÄ?

Tröm tröm tröm tutturuuu tutturuuu KOLME PÄIVÄÄ MUN MEGALOMAANISEEN ARVONTAAN! Oon tilannu ulkomailta asti yhen jutun siihen palkinnoks, mut se ei oo saapunu vielä.

Sori vaan mut oon nyt reissus enkä kerkee laittaa teille kuvamateriaalii. Mut voin kertoo et oon vähä kaappeja siivoskellu täs aikani kuluks, ja yhen hyllyn oon kans taas kasannu keittiöön.

Myös jasmiinipuun alla oon viettäny aikaani, oikestaan se on aika hauskaa puuhaa karata pihalle. Ehän mä sielä mitään muuta tee ku istu sielä puun alla, mutta sitä on hupaisa kattoo ku mua yritetään kaivaa sieltä pois. Ärsyttää vaan ku äippä saa mut aina kii. En tiiä, sillä on joku ihme tatsi meitsiin. Se toinenhan ny on niin onneton saamaan kiinni. Seisoo paikoillaan ja polttaa savuavaa keppiä ja kiroo, ei toimi muhun.

Nyt on kyl viime päivinä satanu niin paljo mitä ikkunasta oon tuumaillu, etten taida jaksaa lähtee hetkeen karkureissulle. Kastuu tassut eli hyi.

NIIJOO. Meijän keittiössä-istumis-pyllylläköllöttämis-jakkara on viety keittiöstä POIS. POIS VIETY. En taaskaa tiiä mihin se on viety. Äippä toi kyllä onneks sellasen sijaistuolin, mut ei se oo nii hyvä. Siinä pitää seistä takajaloilla et saa nuuskutettua ilmaa. Täytyy ehkä tehdä asialle jotain jos siihen ei tuu lähiaikoina muutosta.

3 kommenttia:

Naukulan Mamma kirjoitti...

Jännittää! Mut kyl meit aina jännittää myös noi sun tekemiset. Oot ehtiväinen kissamies!

ella kirjoitti...

Outoo tommonen tavaroitten siirtely, miksei ne anna niitten olla PAIKALLAAN??

Täällä on kans ihmemeininkiä, kun kauhee mekkala nousee, jos tuuletusikkunasta yritän pihalle. Vähän vaan säleverhot helisee, ei ne ois rikki menny...

Ja niin, jännittää hurjasti arpajaiset!

Terkuin Unna Tuutikki

Anonyymi kirjoitti...

Palkinto ulkomailta... Ettei vaan olis jotain ziljoona Zimbabwen dollaria??? Myönnetään, kyllä jännittää!!!

Ja se tuoli takas ja vähän vikkelään. Ei kestä ajatusta, että Onni joutuu kurottelemaan.