tiistai 31. elokuuta 2010

Reklamaatio mennyt läpi

Mähän tossa kesällä mainitsin kuinka meiltä julmalla tavalla riistettiin ikkunaluukun-nuuskutustuoli. Laitoin aiheesta reklamaation elokuun alussa, ja vihdoinki alkoi tuleen tulosta. Saatiin ihan meitä varten valkoseks maalattu tuoli, johon mutsi lätkäs tekstin "the majesty cat". Hähää, meitsil on oma kuninkaanistuin! Kai se on kuningattarenki, en tiiä. Tosin nuuskutukset on jääny viime aikoina vähemmälle ku joku urpo laittaa luukun kii.

No, sit meijän kakkaloota on TAAS muuttanu. Pysy se sentään samas huonees mut nyt se on tuolin takana jemmassa. Vissiin siks ku saatan ehkä vähä härnätä Miisaa ku se käy kakalla. Se vaan on jännännäköstä ku tytöt käy kakalla, ei voi mitään!

Oon yrittäny kovalla työllä haudata hempeyteni äippää kohtaan, mut en pysty siihen enää. Toistaseks oon pystyny naamioimaan hellyydenhakemiseni aina johki toiseen asiaan, kuten eilen menin sohvalle syliin käymään koska sillä oli jotain rapisevaa kädessä. Mut tänään en enää keksiny mitään syytä miks oisin menny sen syliin ja sillee. En usko et se huomas. JOO ENPÄ. Törkee huuto et "KATO MISSÄ ONNI ON!" Voin kertoo et tätä menoo en ainakaa sylis. Jessus, alkaa vähemmästäki hävettään.

Meille on tullu jokku myhkäset ovet eteiseen. Siis siihen paikalle, missä oli Lunan, eli mun peti. Siinä mä köllöttelin ja nautin elämästä. Vaan en enää, koska tilalla on OVET. Tosin niistä näkyy komea kissa nimeltään Onni, tämä on lieventävä asianhaara. Mutta silti. Ja eilen! Voi pojat. Mut lukittiin sinne kaappiin. Vaivihkaa hilppasin käymään sielä ku joku avas oven, ja se sulki sen odottamatta että poistun sieltä kaapista! Sinne jätti mut nääntymään nälkää. Ehdin kitua sielä pitkät 10 minuuttia kunnes äippä alko ettiin mua ku tuotin epäilyttäviä tuhoamisääniä. Selvisin hengissä, eikä jääny pahempii traumoja. Paitsi et kaappiin en enää mee.

5 kommenttia:

Naukulan Mamma kirjoitti...

Ha,haa! Sulla on siis kaks uutta rakkautta! Miisa ja äippä. Iskän kanshan sul onkin jo ollu sellainen hyvä suhe. Alkaako äijä pehmoilee???

Furensic Evidence kirjoitti...

Hirmu kiva blogi sinulla, liityttiin lukijoiksi.

t. Ossu, Fusku ja kirjuri

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Sulla noita tarinoita ja tapahtumaa riittää! Ja sul on uusi otsikkokuvakin. Niin meilläki, ei tosin tiedetä onko se pitkäikäinen. Paree siis käydä kattoo äkkiä!

Oot kiva. *tassut!*

taapertaja kirjoitti...

Meillä siis todella tiedetään miten jännää on kun tyttö käy kakalla. Sitä pitää vaania ihan luukun takana, ja heti neidin tultua ulos vessamökistä, hypätä haistelemaan tarkasti tuotoksen laatua neitokaisen peräpäästä :D (juu ja kyllä Moya-kissa vihaa sitä)

Onni kirjoitti...

Naukulan mamma: EN ala! Se on vaan tää syksy ja pimeys! Voi olla kova äijä vaik hempeileeki. Ainaski mä voin.

Ossu, Fusku ja kirjuri: Moro, tervetuloo joukkoon kirjavaan pököpyllyiseen!

Musta ja Harmaa: Aika ÄIJÄ-kuva teil toi uus! Nii ei tää meikän elämä kovin helppoo oo, ku sais ees yhen päivän vaa olla ja rentoutuu. Mut aina tulee jotain.

taapertaja: Just nii! Kerran mä yritin ahtautuu Mitsun kaa samaan bajamajaan ku se oli kakalla mut pakithan siitä tuli.