tiistai 24. elokuuta 2010

Lodjukeissejä ja söpöilyy

Arvontapuketti on viety postimies Paten haltuun, ja meil jatku arki. Tosin hieman ikävällä tavalla, sillä eräänä iltana yhdistyi sekä suuri ilo että suru. Kuva selittänee kaiken:

Niin, tuli Laatikko. Pylly ei mahtunu mukaan = epätäydellinen kokemus. Surkeeta touhua. Poistuin melko ripeästi laatikosta ku huomasin että ei siitä vaan tuu mitään.

No sit, Miisa on löytäny tosi hauskan nukkumapaikan, äipän vaatekaapista:

Mulla ei ny sentään oo tapana nukkua akkojen hepeneis, mutta Miisa kai tykkää. Ite tavallisesti vaan tyhjennän noi hyllyt heivaamalla hepeneet lattialle. Mut käyhän se noinki.

Täs on sit teille harvinaista herkkua, nimittäin kuva meikän "määtsik poovsta" elikkäpätsiis magic paw'sta. Taikatassusta, huomaatteko että yks nypykkä on erivärinen? Uskon että tollasista tassuista tunnistaa yliluonnolliset voimat. Ja mullahan niitä riittää.


Mitsu leikkii joutsenta...


Ja nojoo, on se ihan mukiinmenevä muikkeli.


Meitähän pidetään muuten nykyään nälässä täälä. Takana on jo 1½ päivää raksutonta elämää. Ei oo raksun raksua raksukipossa. En tiedä mikä tässä nyt on oikeen meininki, aika heikolta näyttää. Tarjotaan vaan siihen toiseen kippoon märkää ruokaa, ja alkaa jo heikottamaan vähä. Oon niin väsyny ku meitä ei ravita kunnolla. Tarvitsisin energiaa toimiakseni, mutta sitä ei ainakaan ruuan muodossa näköjään enää ikinä täälä tarjoilla. Ei taida olla kissatietoutta sen vertaa, ku kissoilla pitäs aina ollu raksuja tarjolla. Saattaa olla tunneista kiinni että joudun soittamaan ESY:yn. Muutama minttukarkki vois tosin viivyttää asiaa.

8 kommenttia:

Paavo ja Harmi kirjoitti...

Hei Onni, toi sun tassuteorias ei pidä paikkansa!
Meillä molemmilla on yksväriset anturat (toisella ruskeat ja toisella vaalpunaset) ja silti meillä on taikatassut ja vaikka mitä voimia! Et ne sun voimat johtuu kyl ihan jostain muusta, sä vaan oot sellanen (niinku mekin)!

ella kirjoitti...

Kauheaa, nyt äkkiä puhelin taikatassuun! Sukupuolesta riippumatta viiksekkäiden tarkastajien saapuessa parhaimmista uljain "Emme ikinä saa koskaan ollenkaan ruokaa laisinkaan!"-näytös pystyyn. Olojen paraneminen on taattu.

Joutsenprinsessa Miisalla on viimeisessä kuvassa mahdottoman upeat simmut 8)

Sude kirjoitti...

Täällä Mausu-neidolla on mustien varpaiden joukossa yksi vaalean keltainen varvas ja se vasta taika-varvas onkin :) Rakkaita terveisiä komealle Onnille.

Musta kirjoitti...

Sul on uus otsikkokuva! Hieno.

Arvaas kellä kans on taikavarpaita. Hihi!

Sirpa ja Kollo kirjoitti...

Mulla on nypykät, jotka ovat osittain vaaleanpunaisia ja osittain tummia ja taikavoimia löytyy multakin. :D Emäntä haluaisi itselleen taikavoimat, joilla se saisi mut olemaan hiljempaa aamuyöllä, mutta eihän emännällä ole taikavoimia, kissoilla vaan, hähää kjähkjäh. :D

Onni kirjoitti...

Paavo ja Harmi: No voipa ne johtuu tassuista, jos teilki on samanlaiset tassut ja teil on taikavoimii! Hitto vieköön!

ella: Tilanne normalisoitunu joten ei oo syytä soittaa. Seuraavalla kerralla en kyllä aikaile viranomaisyhteydenotolla.

Sude: Vau, voiko muijillaki olla taikatassuja! Miisalla on vaan yksväriset, possunpinkit ne on.

Musta: Joo eiks oo hieno. Sen kuvan nimi o "I can touch u brotha!"
Taas yks muija-taikavarvas lisää.

Sirpa ja Kollo: No haahaa, sen sopii toivoo taikatassuja! Niillähän on muutenki vaan ne epäkäytännölliset kepit tassuina. Ei toimi ei.

Anonyymi kirjoitti...

Aika villejä kuveja. Mutta arvatkaas: minulla se vasta varsinainen taikatassu on, se nimittäin on IHAN OIKEASTI näkymätön! Edes kuvaa siitä ei voi ottaa, saati sitten että lähettäisi todisteeksi. Terv. Kolmijalka

Naukulan Mamma kirjoitti...

Tänks, hei! Kamut, paketti oli tullut perille loman aikana. Yritetään vähän pitää ISON sisällön kanssa jännitystä yllä. Ei paljasteta kaikkee heti :) Ollaan kyl tosi ilosii ja onnellisii :D