keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Mää oon niin kaaunis, kirkas luojan taa-aaivas!


“You are beautiful-tunnustus on tarkoitettu kaikille blogistanian näteille blogikirjoittajille :) Tunnustuksen saaja haastetaan julkaisemaan 3-5 ennen julkaisematonta kuvaa omasta elämästään (oman kameran kätköistä) pienten selitysten kera ja jakamaan tunnustus eteenpäin kolmelle (3) muulle!”

Saatiin tää keissi Mudelta ja Hatsilta! Here it comes. Nää kuvat nyt on sit vaan meitsistä eikä Misukkelista, ku ei oikeen löytäny julkaisematonta kuvamatskuu Miisasta. Mut mustahan sitä riittää beibet.

Meitsin eka talvi. Pääsin partsille ja jännää oli. Tutkailin maailmaa kaltereitten läpi.

Mä skidinä. Tykkäsin tosta pahviläpästä ihan tosissani. Kunnes se eräänä päivänä oli roskiksessa. Kaikkien pahvilootien esi-isä! Siitä se ajatus sitte lähti.
Ja täs sitä ollaan; Teh boxlovah -> MÄ!

No sit. Mun eka kesä. Heittivät mut kylmään maailmaan tuonne pihalle. Tuo oli ajalta siinä välissä ku en vielä ymmärtäny muijista mitään ja sit kun en enää ymmärtäny muijista mitään.

No täs sit murkkuikäkuva. En oo aiemmin tätä julkassu ku oon näyttäny mielestäni vähä lihavalta täs. Mut enhän mä oo lihava? En tod. Muskelit mulla on poskissa ja kainaloissa vaaain.

Mun föörst nait ät houm-kuva. (eli siis eka ilta kotona-kuva.) Eipä tienny vielä tollon et mihin mutsi ja faija kätensä laitto! Hähähäh!

Ei me tiietä kelle kaikille tää on jo annettu, mut laitetaan sit ainaski meijän puolesta:

Naukulan muijille
Undelle
Koltsulle

5 kommenttia:

Mamma N kirjoitti...

Kaunis kiitos sulle komistus! Etkä tietenkään ole paksu mistään. Tai ehkä vähän sun tassuista, mut se on vaan komeeta!

ella kirjoitti...

Hehee! Itekin lähetin tän tunnustuksen oikeestaan sulleki, koska oot kans mustavalkonen. Ollaan me sit niin mahottoman kauniita ja komeita ja söpöjä ja parhaita <3

Terkuin Unna Tuutikki

Murtsu ja Hartsu kirjoitti...

Hyvin vastattu! Kuvat hyväksytään kiitoksin. *pusku!*

Sirpa kirjoitti...

Kiitoksia tunnustuksesta! :) Komea kolli olet, lihaksikas ja atleettinen! :)

Saara kirjoitti...

Hei Onni! Löydettiin just sun blogi ja oot kyllä komee sekä hauska. Harvinainen yhdistelmä! T. Ihminen ja kissat