lauantai 24. lokakuuta 2009

Ärtsyy!

Mut taas yritettiin murhata. Tällä kertaa kuristamalla, kiduttamalla ja heittellejättämällä :(

Eli hommahan meni näin. Yöllä olin tiputtanu kamoja tosta yheltä eteisen hyllyltä, ja tietty niinku ripotellu niitä tietysti joka paikkaan, sit olin keittiönpöydän laittanu uuteen uskoon ja sit loppuyöstä kattelin tota mun, aika lapsellista ruokakippoa, jossa lukee mun nimi (NOLOA). Ni aattelin sit päättää sen kipon päivät ja tiputin sen tuolta Onnipuun hyllyltä alas. Oli hieno yö!
Ni sit aamulla, ku olin hetken aikaa levänny ja kasannu hienoa energiaani, ni tuli laaja aamuvilli. Siis voin kertoo et lattia tömisi ja paska-suihkepullo rytisi ku vähä heitin läppää! Sit mammalla palo käpänderi. Jos oot alle puolivuotias, ni suosittelen lukee tän emosi kanssa.

Mut kahmaistiin (taas KOVAKOURAISESTI, SATTUI SYDÄMEEN) kivikoviin käsiin, ja PAKOTETTIIN MONEN TUNNIN AJAN pysymään paikoillaan. Mun kaulaan ja mahaan laitettiin kuristusnaru, joka kaiken lisäks oli tyttöjen värinen. Sit mut laitettiin maahan (ilmeisesti kärsimään) ja siinä ne mua toljotti jumalauta ku jotain viidennettätoista ihmettä. Aattelin vaan et hyvästi jasmiinipuu ja hyvästi kaikki. Ei se siihen loppunu. Sit siihen kuristusnarun jatkoks laitettiin jatkopala, joka kiristyi jos pyrin pakenemaan. Joo kyllä.
Sitten mut PAKOTETTIIN pihalle. Siis en tajua miks niin piti tehä. Ei se nyt herran tähden sitä meinaa et haluun mennä sotkeen tassuni ja muun kehoni tonne kylmään ympäristöön, vaikka yritänki sinne aika ajoin karata...

Onneks mulla on todistusaineistoa.

EVIDENSSI NUMERO 1.
Hengailtiin Läpsykorvan kaa. Se yritti pelastaa mut.


No täs oon vaan komee.


Täs metsästin pihatontun. Ihan rauhallinen kaveri, ei uskaltanu käydä mun päälle.


Mut sit karkasin sisälle ja todellaki menin nukkuun.

PS. Mitä ne mustalaiset sit on, ja onks niil tyttökissejä? Mut kuulemma myydään niille jos en "kasva aikuseks ääliökissa" :(((

3 kommenttia:

Villasukka kirjoitti...

Kuules ny Onni, anna isompien selittää! Se kuristusjutska (meillä on komeet oranssit, tosin vähän haalistuneet, tahtois uuden!) on vähä hankala, mutta siihen tottuu, meil on aina kaulassa. Mutta se jatkopala on ihan huippujuttu! Sillon pääsee ULOS!!!! Kattomaan tipuja, haistelemaan hiiruleita, syömään ehtaa ja aitoa luonnonruohoa, kasteleen tassuja järven rantaan (tästä Piki ei tykkää, mutta musta tää on ihan huippua). Välillä mää huuuuuudan oikein kovaa ja karjunkin jotta toi emo tajuis viedä meitä useammin tonne ulos. Siellä vaan on niin huikeeta, jos sais ruokakupin ja nukkumapaikan sinne, voisin olla siellä aina!

Harmaa kirjoitti...

Koko karmeessa tarinassa must oli aikasten pahin toi tyttöjen väriin pakottaminen. On selvää, että meidän kaltaiset hemmot on komeita miten päin vaan, mutta.. enivei! Rajaa!

Sul menee hyvin jos sut vielä vaihdettais rahaan. Meitsit meinaa välillä lähtee ilmaiseksi kelle vaan, se jo vähän sattuu sytämmmeen.

Onni kirjoitti...

Villasukka hei (tartun sunkaltasiin usein mun hienoilla hampailla ku ne menee mun ohi, mut enivei) kiitti ku selvensit tän jutun :O Mä oon ehkä välillä vähä vainoharhanen näitten murhajuttujen kaa :O

Harmaa: Joo kyl ne myymisestä on onneks puhunu. Ellei mua murhata ennen sitä :´(