maanantai 12. lokakuuta 2009

Terävää

Moro!

Sain äsken juoda meijän akvaariosta vettä, höhöhöhö. Maistu hyvältä! Teen taas tuola sapuskaa, mutta aattelin täs välis tulla kertoilee teille juttuja. Tai siis antaan kommentteja, ju nou.

Ni, ku mulle on alkanu kehittyy aivan yli-ihanat kynnet! Siis ne on sairaan terävät, aivan ihanaiset! Mut sit ku noi on alkanu ressaan sitä, ku teen meijän "ihanaan" nahkasohvaan ihan hirveenä porona jälkii ku saan hepuleita. Ni onks se ihan reiluu et ne leikkais mun kynnet :O Mä en oo ikinä ollu aikunen kissa, ni en voi tietää.

PS. Lankahäntä muutti erilaiseen kotiin, ja oon alkanu hyökkii sitä häkkii päin. Sit se alkaa homona rummuttaan. Toki noi kaalit on sit alkanu pitää sitä eri huonees et en pääse häiritteen sitä. Saavat taas jotain kiksejä ku mul ei oo hauskaa. Joo revitään siltä kynnet ja ajetaan se masennuksen alhoo. Onpa kivaa!

PS. Käytiin taas eilen läpsykorvan ja urpojen kaa saunas.

3 kommenttia:

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Moro kaveri, noist kynsistä ekana - meil ei oo kai ikinä leikattu ko meil on semmonen raapimatuol..puu, siis PUU, eihän me muualta raavita heheheheh. Mut sen tiiän ettei sen kynsien leikkamainen satu, niin että rela vaan, kyllä sä kohta voit taas raapii sohvaa täydellä teholla.

Onks sul... pupu? Oikeesti? OIKEESTI? Mahtavaa. Vaik no, ehkä se ei oo niin mahtavaa jos se on vaa koko ajan toisessa huoneessa. Mut monella ei oo pupua sen vertaa!

Paljon mukavii päivii sulle Onni! Piä ne kurissa!

Onni kirjoitti...

Siis daa, eks oo tienny et mul on vaik mitä?

Mul on niinku gerbiileit, koira, kaks pupuu ja sit niit kaloja kans! Eks seuraa mun plokii ku tuol alus esittelin mun toverit hei haloo!

Sirpa ja Kollo kirjoitti...

Sulla on sitten monta paimennettavaa. :D

Kynsien leikkuu, hurrrrrrjaaaaa.

Kollolta en ole koskaan leikannut kynsiä, sillä on raapimasohv...eikun puita. :D (Kollo: "Kiistän sohvan raapimisen.")