torstai 1. lokakuuta 2009

Tersmo!

Huh, on se kumma ku tätä jätkää ei päästetä enää nykyään ikinä koneelle! Esitetään että on jotain typeriä kaksjalkasen piikittämishommia eikä päästetä mua koneelle. Niin siis äipästä tulee isona kaksjalkasten piikitsijä, ja sen pitää kait tehä jotain blogia ite kans sen takii. En tiiä, mua ei kauheesti kiinnosta.

Sen sijaan, mua on alkanu kiinnostaa naiskissat aika paljon! Ja oon huomannu, että pihallahan ne haisee, niitten täytyy olla siellä. Oon nyt löytäny monta keinoa päästä pihalle. Tuuletusluukuista ja ovenraosta on hyvä livahtaa. Kunnes joku urpo tulee repimään mut väkivalloin takas sisälle. Siellä minä jasmiinipuun alla vain oottelen omaa kleopatraani saapuvaksi. Oon ikkunasta nähny että sinne päin menee yks, aika mature vaalea kisuliini. Sille antautuisin ja olisin kiva mies!

Mitäs mä oon duunannu. Niin joo, mun Onnipuu siirrettiin sitte väärään paikkaan. Ei voi enää hyppiä sohvalle, ei ne s**tanan urpot sitä tajunneet sitte. No, nyt on sit pitäny muuttaa reittejä, ei oo kovin kivaa.
Oon alkanu muuten siirtään mun iltavillit aamuun. Oon huomannu että sillon noi on enemmän liikkeessä ja saa rauhassa tehä kaikenlaista. Yks aamu otin verhot ikkunasta pois, sitte oon alkanu nauttia yhtä tollasta kasvia, sellasta kivaa puuvartista. Oi että tekee eetvarttia vähä siihen ikeniä hinkkailla! Sitte kuivakukista en tykkää lainkaan, niin oon niitä aika aktiivisesti pyrkiny hajottamaan pitkin meijän taloa. Niistä tulee sellasta kivaa pientä höttöä joka paikkaan.

Ainiin. Mun salainen 007-pissapaikka löydettiin. Oon käyny aina salaa ruikkimassa valoruutu-pöydän taakse. Löysivät mokomat sen, ja nyt en saa mennä enää sinnekkään :( Ja taas mua haukuttiin. Musta tulee niin hauras kissa ku mulle huudetaan, nyyh.
Sit ne sano, et en todellakaan saa vauvakaverii, et pitää sit kai tyytyy matureen. No käy seki. Parempi kypsä ku raaka!


Päikkärit urpon kaa.

3 kommenttia:

Harmaa kirjoitti...

Ters! Mitä, ootko sä ihan oikeestiko saamassa kaverin? Se on muute kivaa! Paljon hienompii ralleja ja verhoasetelmia saapi kahden missen voimin, näin on!

Onni kirjoitti...

No siis, ihan näin niinku mun haavemaassa! Oon kuulemma tuhonnu näitä haaveita ku oon apinoinu niin paljo! Mut kyllä ne oikeesti puhu sellasta joskus. Yllättäen taas toi isompi urpo hankaa vastaan!

Harmaa kirjoitti...

Urponkesytystä siis luvassa, tiätsä. Nyt sun pitää olla owela! Katot tarkkaan, millo oot tosi suloinen ja ihku ja sievä pikkukissa, ja sit toisaalta näytät että sulla on niin hirveesti enerkiaa että sun pitää päästä painii jonkun lajikaverin kans. Mullakin vei jotain puolitoista vuotta tämmätä tää asia kohilleen, mutta kaveri TULI. (Aika huono tosin, ei suostu yhtään painiin; mutta nätti se on!)