sunnuntai 25. lokakuuta 2009

Ilta, jolloin minusta tuli internationaali-kissa.

Eilinen siis jatkui iltaan asti jännittävänä!

Homma lähti siitä, että mun kakkatakassa liikkui ylöspäin kuumia punasia naruja. En ollu muuten ennen nähny sellasta, joten päätin vahtii sitä siinä edessä. (Onneks mä sain katseellani ne narut lopuks taltutettua, ja ne hävis).
Ni no enivei, ni sit joku kävi avaan meijän keittiöstä ulospääsyluukun, aattelin et ne haluu päästää mut pihalle. Menin mun vakkari-ikkunankyttäyspaikalle, ja siitä tietty pihalle! Oli pimeetä, ja vähä märkää kans. Ihan hiljaa hiipelöitsin siellä.
Sit, olin menos jasmiinipuun alle taas viettään laatuaikaa, kunnes tapahtu jotain ihan maakista.

Mua vastaan tuli toinen samannäkönen ku mä. Mut se oli valkonen :O

Meijän pihan vieres on sellanen iso pelto. Se tyyppi johdatti mut sinne isolle pellolle. Sit kuulin ku haisuli huuteli mua sielä kaukana. Istuttiin vaan sen tyypin kaa sielä keskellä peltoo, vierekkäin. Ei me puhuttu kyllä mitään. Siinä me istuttiin.

Sit se lähti pakoon. Epäilen, että se oli meijän naapuri. Musta on ny tullu kansainvälinen vaikuttaja meijän pihas. Meen varmaan tänäänki sinne pellolle istuun. Noi puhu jotain et mut viedään pian johki lääkäriin koska alan levittää pikku-Onneja pellolle. En tiiä mistä ne puhu, en mä osaa jakautuu osiin. Mä oon vaan kokonainen :O

Loppuun vielä raatelukuva.

1 kommentti:

Sirpa ja Kollo kirjoitti...

Oijoi, sulla on jo tyttöystävä? :)
Hyvä, että sut viedään eläinlekuriin ja nipsaistaan nopat pois. Sä et huomaa mitään, kun nipsaisun ajaksi sulta "sammutetaan lamput". Niin mullekin on tehty.
Kollo