sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Iltsukka-news

Nonii, ny Ilona (mun vaimo) on ollu meillä 2,5 päivää. Se ei oo enää ni arka! Mut ei se vielkää tajuu et ei ihmiset sitä syö. Mut se on alkanu liikuskelee meijän himpes ja se kait luulee et keittiönpöytä on nukkumista varten. En oo viittiny sanoo sille vielä mitään, kyl se sne aikanaan huomaa ehkä.

Kellariski käytiin eilen kimpas, mut jonku takii joku seuraa meitä koko ajan. Ei saada mennä ees sängyn alle yhessä, vaikka se ois varmaan aika hauskaa. Ja pahin kaikista (ei niin paha ku pallileikkaus) on se, että joudun asumaan alakerrassa. YKSIN. Kai noi sitte pelkää et me tehtäis Ilonan kaa rakkauslapsii. Tai siis sitä ne oikeestikki pelkää. Kuulin ku ne puhu siitä asiasta. Ilona sano et se käyttää pillereitä! En sit tiiä, oishan se aika vinkeetä jos täälä ois 8 pikkulasta. No ei ois. En nyt sit taas tiiä mikä on totuus. Mua vaan aina huijataan...

Mut ollaan tosiaan onneks saatu viettää aikaa yhessä, kuulemma ollaan ni hirveen hellusia yhessä. Meillä on sellanen tapa, et ku pääsen yläkertaan, ni kirkastaan Ilonan kaa kimpas sellanen jännä ääni, ja sitte hinkutellaan poskia toisiamme vasten. Ja sit vähä nuoleskellaan naamoja. Se on hupaasta, en oo pitkiin aikoihin saanu tehä niin.

Välillä tosin tuntuu että Ilona on ehkä vähä riippuvainen meitsistä. Se aina välillä itkeskelee yläkerras yksinään ku lähen omille teilleni. Kait ny ku se pelkää ihmisii, mä oon sen ainut tukipilari. Se on niin ihastunu muhun, oon niin komee ja kiva ja hauska. Siitä se varmaan johtuu.

Haluutte kuitenki kuvii, ni tästä saatte.Oltii kuutamokävelyllä yhessä.Ilonan ja Lunan läheisyysenkka.<3

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hän on kyllä erittäin kaunis ja olen iloinen, että teillä kahdella menee hyvin. Se on kuitenkin tärkeintä. Henkilökuntaan ehtii kyllä tutustua.

Sirpa ja Kollo kirjoitti...

Onni, pianhan saatte olla vapaasti yhdessä, kun sulla on jo huomenna se kastraatio. :) Tsemppiä toimenpiteeseen - onneksi se on vain pieni nipsaisu! :D

Hyvä, että pidät kissaleidille seuraa niin sen on helpompi sun seurassa tutustua ihmisiinkin.

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Te ootte tosi ihanii yhessä! Joo niinku kaveri tuossa sanoi, kyllä niihin ihmisiin sitte ehtii tutustua. Pääasia että on ekana edes jotain kivaa ja turvallista niinku SÄ!