perjantai 19. maaliskuuta 2010

Vauvakuumetta ja Ilona-raportti

Tänään on ollu meitsin eka päivä oman misukan kaa. Ei tää ny ihan sellasta olllu ku mä kuvittelin... en tiiä onks tää ny sit tätä loppuelämä? :O Mulle on tullu haluja perustaa perhe. Tai ainaki kokeilla yrittää perustaa perhe. En tiiä mistä se kumpuaa, mut tiiän et Ilona ei haluu samaa. Turpaan tulee niin ettei veri kierrä! Tulta ja tappuraa tuo muikkeli.

Eilinen päivä meni siis vähä vääntäen. Muutaman kerran tipuin tuoliltaki. Mä vaan tipuin siitä ku katoin Ilonaa! Sitte pari kertaa tipuin myös raapimapuusta ku Ilona anto pakit ja kylymää kyytiä. Mut ei se mitään, ei se tykkää noista ihmisolennoistakaan. Se pelkää niitä. Korvat menee luimuun, sen kantsis oppii et niiltä saa ruokaa. Äippä on jo ihan masentunu ku Ilona ei tykkää siitä... Se vaan epätoivosesti yrittää kiskitellä sitä ja tyrkyttää leluja ja herkkuja. Epätoivonen akka!

Sit Ilona vaan jöröttää yhes paikas. Ei se liiku mihkään... Paitsi et tänä aamuna, ku mut oli kylmästi lukittu kellariin, ni Ilona oli menny sängyn alle, hih! Kyllä meillä kemiat toimii ihan selkeesti ku mäki tykkään olla sängyn alla, ihan selvä merkki. Ja kyl se on tänään jo yrittäny liikuskella, mut oon niin komee adonis ettei se kestä mennä mun ohi ees.

Mitä te ootte mieltä, pitäskö mun alkaa opettaa Ilonaa bloggaan kans? En kyl kestä jos siitä tulee joku rillinörtti.

Mut nii, Iltsukka Ilona Pirpana Pirpana!

Se on niinku 1,5 vuotias, koska se on syntyny kesällä 2008. Se tuli meille, ku sillä ei ollu oikeeta kotii ja sit kait ku se halus olla mun vaimo. Nii ja se on tyttö tietty, koska Ilona on tytön nimi. Se on ollu joskus yksinhuoltajaki, mutta en tiiä missä sen lapset on nyt. Ei ne ainakaan mukana tullu, joka on aika helpottava asianhaara. En kestäis niin suurta elämänmuutosta... Mutta tästä päästäänkin siihen asiaan, ETTÄ... No kerron lopuks. Tähän kuva mun misukasta.


No, turha kai sitä on salailla koska se tulis kuitenki joskus ilmi.

22.3.2010 minä, Onni menen pallileikkaukseen.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

On sitten toimittava ripeästi, jos aiot isäksi. Kesyttele Ilonaa joka tapauksessa kaikessa rauhassa. Tuo punainen väri turkissa viittaa kuumaveriseen luonteeseen... On kokemusta nääs. Ihania hetkiä teille.

Harmaa kirjoitti...

Tosi siistii - hankitaan muija ja viedään pallit? Hmm-mm. Tai no, samahan se on meillä kaikilla, mulla oli vaan toises järjestyksessä.

Mä tiiän kaiken ujoista ja kiukkuisista muijista. Annat sen vaan olla ja näytät, että ihmisten kaa on kiva olla ja just se ruokajuttu kans - niiltä lohkee. Kyl se siitä jo viidessä kuudessa vuodessa alkaa sulaa :-D

Onni kirjoitti...

Anonyymi: Joo ripeästi oon kyllä pyrkiny toimimaan, niin ripeesti et äippää on jo alkanu vähä pelottaan.

Harmaa: No vissiin siks piti täs järkäs ku Iltsukka ois pian menny jollekki toiselle tyypille, ku siel sen edellises kodis kaikille misukoille oli pakko nopeasti saada uudet kodit. Sit mutsi pelasti mun mimmin.